Dvojročná záruka teraz aj pre firmy LEGO v APP pro AP+

SYOSS šampón Anti-Dandruff Platinum Extreme 500 ml

Zobraziť katalóg
SYOSS šampón Anti-Dandruff Platinum Extreme 500 ml
5 3 hodnotení
Šampón určenie: pre ženy, typ vlasov: poškodené, účinok: proti lupinám
Kód:  VLS009 Produktové číslo:  9000100926379 Stránky výrobcu
SYOSS šampón Anti-Dandruff Platinum Extreme 500 ml Predaj skončil

SYOSS šampón Anti-Dandruff Platinum Extreme 500 ml

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Syoss šampón Anti-Dandruff Platinum Extreme

Šampón Anti-Dandruff Platinum Extreme je vysokovýkonný prípravok s profesionálnym riešením proti problémom s nadmerným výskytom lupín. Revolučná receptúra bojuje s viditeľnými lupinami so 100 % účinnosťou. Jemne vlasy čistí, odstraňuje z vlasov mastnotu aj lupiny a dlhodobo predchádza ich opakovanému vzniku. Pri pravidelnom používaní po dobu aspoň 6 týždňov budú vaše vlasy spoľahlivo chránené pred lupinami až na dobu 10 týždňov. Šampón starostlivo čistí vlasy aj pokožku hlavy, upokojuje ju a poskytuje pocit dlhotrvajúcej sviežosti. Doprajte si účinný šampón, ktorý dlhodobo odstráni z vašich vlasov lupiny!

Šampón patrí do radu prípravkov Anti-Dandruff Control Platin, ktorý s lupinami bojuje pomocou Platinum pyritión zinku. Výsledky sú badateľné už po prvom umytí a účinnosť šampónu je dlhodobá. Rýchlo a spoľahlivo odstráni čiastočky odumretej kože - lupiny, ktoré nepekne ostávajú na vlasoch, z ktorých často padajú na oblečenie a obťažujú vás aj vaše okolie. Lupiny sú postrachom mužov aj žien bez rozdielu veku a pri nadmernej tvorbe je potrebné s nimi bojovať. Použite šampón Syoss a majte krásne, zdravé a hodvábne jemné vlasy bez lupín!

Aktívne látky:

  • Pyritión zinku - je vysokoúčinná látka s antibakteriálnymi a fungicídnymi účinkami, ktorá účinne pomáha v boji proti lupinám.

Typ vlasov:
Pre vlasy s lupinami.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a dôkladne masírujte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite. V prípade potreby aplikáciu šampónu ešte raz zopakujte.

Objem:
500 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SYOSS šampón Anti-Dandruff Platinum Extreme 500 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Anti-Dandruff Platinum Extreme 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYOSS Platinum Extreme 500 ml korpásodás elleni.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií