Alza pre firmy

TONI & GUY Damage Repair Obnovujúca maska na vlasy 200 ml

Zobraziť katalóg
TONI & GUY Damage Repair Obnovujúca maska na vlasy 200 ml
4,7 3 hodnotení
Maska na vlasy na poškodené a suché vlasy, oplachová
Kód:  VLS060 Produktové číslo:  79400204530
TONI & GUY Damage Repair Obnovujúca maska na vlasy 200 ml Predaj skončil

TONI & GUY Damage Repair Obnovujúca maska na vlasy 200 ml

Obnovujúca maska na vlasy TONI & GUY hĺbkovo ošetruje poškodené vlasy, vlasy intenzívne vyživuje a zvyšuje ich hebkosť, lesk a elasticitu. Navracia vlasom ich vitalitu a silu. Ošetrujúce a účinné zloženie masky, ktoré preniká hlboko do vlasových vlákien, regeneruje a obnovuje štruktúru vlasov a zanecháva vlasy jemné a pružné. Po použití tejto masky budú vaše vlasy ozdravené, uhladené a ľahko sa budú dať rozčesať. Výrobok obsahuje vysoko účinné ingrediencie, bol dermatologicky testovaný a schválený. Tento kvalitný vlasový prípravok vaše vlasy rozžiari a znovu oživí, dodá im lesklý a silnejší vzhľad.

Účinky:
Výsledkom aplikácie masky na vlasy sú nádherne lesklé a žiariace vlasy, hebké na dotyk, dokonale vyživené a zregenerované, pôsobiace silným, zdravým a oživeným dojmom.

Použitie:
Masku naneste rovnomerne na umyté a vysušené vlasy, jemne vmasírujte a nechajte ju 3 - 5 minút pôsobiť. Potom vlasy starostlivo opláchnite vodou.

Typ vlasov:
Prípravok je určený pre poškodené vlasy.

Objem:
200 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TONI & GUY Damage Repair Obnovujúca maska na vlasy 200 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TONI&GUY Damage Repair Obnovující maska na vlasy 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TONI&GUY Damage Repair Helyreállító hajpakolás 200 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií