PET PET

VILEDA Ultramax Microfibre

Zobraziť katalóg
VILEDA Ultramax Microfibre
5 1 hodnotení
Mop s teleskopickou tyčou
Kód:  UKL047 Produktové číslo:  4023103086579 Stránky výrobcu

VILEDA Ultramax Microfibre

S mopom Vileda Ultramax Microfibre bude každé upratovanie naozajstná hračka. Má teleskopickú tyč, vďaka ktorej ľahko nastavíte výšku podľa vašej potreby. Mikro aktívne vlákna perfektne zotrú všetku mastnotu a šmuhy zo všetkých druhov podláh.

Kľúčové vlastnosti

  • S mopom Vileda perfektne upracete každú podlahu bez namočení rúk
  • Má mikro aktívne vlákna, ktoré bez problému pohltia všetku mastnotu a šmuhy
  • Vďaka power zóne sa oproti bežnému plochému mopu zvýši tlak a vy tak špinu odstránite oveľa ľahšie
  • Dvojdielna teleskopická tyč umožní nastavenie podľa potreby až do dĺžky 140 cm
  • Mop používajte s Ultramax vedrom so žmýkacím košom
  • Možno prať na 60 °C bez použitia aviváže alebo sušičky
  • Rozmer hlavice: 36 × 14 cm

Ani najmenšia špina nemá šancu

S mopom Vileda už nemusíte zložito premýšľať nad upratovaním vašej podlahy. Má mikro aktívne vlákna, ktoré z podlahy ľahko a rýchlo zotrú aj najmenšiu mastnotu, šmuhu či nečistotu. Ľahkému upratovaniu tiež pomôže power zóna, ktorá až desaťkrát zvýši tlak na podlahu oproti bežnému mopu. Nesmie chýbať ani nastaviteľná teleskopická tyč s dĺžkou až 140 cm. S jej pomocou si tak mop nastavíte podľa vášho gusta a nemusíte sa obávať nepríjemného ohýbania a bolesti chrbta. 

Vhodný na všetky druhy podláh

Mop sa perfektne hodí na všetky druhy podláh od PVC cez plávajúce podlahy a parkety až po dlažbu. S Ultramax vedrom so žmýkacím košom bude tvoriť skvelý tím, ktorý vám bude k dispozícii vždy, keď budete potrebovať. Náhradu, ktorá je vyrobená z 90% polyesteru a 10% polyamidu, možno kúpiť samostatne. Je možné ju tiež prať na 60 °C bez použitia aviváže a sušičky. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VILEDA Ultramax Microfibre
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VILEDA Ultramax Microfibre. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VILEDA Ultramax Mikrofaser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VILEDA Ultramax Mikrofaser. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VILEDA Ultramax Microfibre felmosó.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií