mBot - STEM Educational Robot kit - Bluetooth

Zobraziť katalóg
mBot - STEM Educational Robot kit - Bluetooth
Stavebnica - HiTech elektronická, projekt Arduino robot, vyhýba sa prekážkam, jazdí po čiare, ovládanie diaľkovým ovládačom alebo z mobilnej aplikácie, jednoduché grafické programovanie, komunikácie Bluetooth, kompatibilný s LEGO
Kód:  MKB101a Produktové číslo:  90050

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

mBot - STEM Educational Robot kit - Bluetooth Predaj skončil

mBot - STEM Educational Robot kit - Bluetooth

Vplávajte do úžasného sveta robotov, kde nič nie je nemožné. Či už patríte medzi skúsených užívateľov s túžbou vytvárať zložité modely, alebo sa radíte k nadšeným začiatočníkom, ideálnou voľbou sa stane multifunkčný elektronický robot mBot s robustnou konštrukciou a podporou platformy Arduino. Prekvapí vás radom jedinečných funkcií. Dokáže sa vyhýbať prekážkam alebo jazdiť priamo po čiare. S vaším smartphonom či tabletom komunikuje prostredníctvom Bluetooth. Manipulácia prebieha buď cez diaľkový ovládač, alebo priamo z mobilnej aplikácie. Príjemný benefit predstavuje kompatibilita so stavebnicou LEGO. Vďaka nej môžete pre vášho robota vytvárať stále nové podoby a hra s ním tak nikdy nezovšednie.

kľúčové vlastnosti

  • Podpora platformy Arduino
  • Vyhýba sa prekážkam
  • Jazdí priamo po čiare
  • robustná konštrukcia
  • Jednoduché grafické programovanie
  • Ovládanie z mobilné aplikácie alebo diaľkového ovládača
  • Komunikácia s chytrým zariadením cez Bluetooth alebo WiFi
  • Kompatibilné s LEGO

Čo je mBot?

Multifunkčný robot mBot vám zaistí praktické skúsenosti z oblasti programovania, elektroniky aj robotiky. Poskytuje nekonečné možnosti pocvičiť sa v praktických zručnostiam týkajúcich sa vedy, technológie, inžinierstva a matematiky. Súčasťou balenia je 38 montážnych dielov, ktoré umožňujú zostavenie do 10 minút. Farebne označené RJ25 porty zaistí pohodlné zapojenie.

Jednoduché grafické programovanie

Grafický programovací softvér mBlock bol vyvinutý na základe Scratch 2.0. Ako taký poskytuje rýchly spôsob, ako sa naučiť ovládať robota a realizovať celý rad jeho ďalších funkcií. Aplikácia Makeblock s voľným kódovaním spĺňa všetky základné funkcie v každej forme. Mechanické časti robota sú kompatibilné s platformou Makeblock as väčšinou dielov stavebnice LEGO. Elektronické časti sú založené na Arduino softvéru s otvoreným zdrojovým kódom. Vďaka tomu môžete nielen stavať stavebnicu, ale aj si vytvoriť vlastného funkčného robota.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tento produkt jsem si objednal 17.11.16, datum dodání 23.11.16 pak se jen datum dodání prodlužuje 25.11, další 6.12, poslední 9.12. Můžete mi sdělit, zda zboží bude do Vánoc?

Dobrý den, dostupnost na objednávku do 4 dnů platí? Dokážete dodat na objednávku i jednotlivé komponenty (senzory, komunikační moduly, motorky apod.) z nabídky makeblock.com?

Diskusia a poradňa k mBot - STEM Educational Robot kit - Bluetooth
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si mBot - STEM Educational Robot kit - Bluetooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte mBot - STEM Educational Robot Kit - Bluetooth. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte mBot - STEM Educational Robot Kit - Bluetooth. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: mBot - STEM Oktatási Robot készlet - Bluetooth.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií