AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Microsoft Office 365 pre jednotlivca + Norton Int. Security pre 1 zar. (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 365 pre jednotlivca + Norton Int. Security pre 1 zar. (elektronická licencia)
4,7 652 hodnotení
Elektronická licencia – na nekomerčné použitie, pre 1 PC alebo Mac a 1 tablet, obsahuje aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, 1TB úložisko OneDrive, 60 min/mesiac na Skype, predplatné na 1 rok + Ochrana pre 1 zariadenie na 1 rok
Kód:  SWLM0006BUN
Microsoft Office 365 pre jednotlivca + Norton Int. Security pre 1 zar. (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft Office 365 pre jednotlivca + Norton Int. Security pre 1 zar. (elektronická licencia)

Zakúpením tohto balíka získate elektronickú licenciu Microsoft Office 365 pre jednotlivcov a Norton Internet Security. Kancelársky balík a antivírusový program sú skvelým základom pre každý nový počítač alebo notebook. 



Kancelársky balík Microsoft Office 365 pre jednotlivca je navrhnutý tak, aby ušetril váš čas a umožnil rýchlejšiu prácu s dokumentmi. Vďaka mimoriadne prehľadnému rozhraniu je ovládanie maximálne intuitívne a zároveň optimalizované pre ovládanie dotykom a stylusom.

S Office 365 pre jednotlivca získate:

  • Jednoduchú inštaláciu známych aplikácií Office 2016, ako je Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher a Access na 1 počítač alebo Mac, 1 tablet a 1 telefón, s operačným systémom, ktorý preferujete (Windows, iOS, Android).
  • Kapacitu 1 TB na Onlinovom úložisku OneDrive, odkiaľ sú vaše súbory dostupné a synchronizované na všetkých zariadeniach.
  • 60 minút mesačne na volania na pevné linky alebo mobilné čísla cez Skype.
  • Najnovšie verzie a exkluzívne funkcie aplikácií len s predplatným Office 365.
  • Určený len na nekomerčné použitie, nové predplatné na 1 rok alebo obnovenie vášho existujúceho Office 365 predplatného.

Cloudové úložisko OneDrive

Ukladajte a zdieľajte vaše fotky, videá a súbory odkiaľkoľvek. Za 4,2 € mesačne získate cloudové úložisko OneDrive s kapacitou 1 TB, dostupné na všetkých vašich zariadeniach a veľa ďalších výhod.

Vďaka priestoru 1 024 GB na cloudovom úložisku OneDrive môžete ukladať nepreberné množstvo dokumentov, fotografií, hudby alebo videí. Vaše súbory môžete jednoducho zdieľať s vašimi blízkymi a pristupovať k nim odkiaľkoľvek. Aplikáciu OneDrive si jednoducho stiahnete do akéhokoľvek zariadenia, na akejkoľvek platforme a súbory máte dostupné v telefóne, tablete, alebo počítači.

Žiadne pevné disky, zložité presuny alebo zdieľanie vašich fotiek, videí a dokumentov. S automatickým ukladaním už nikdy neprídete o svoje súbory vo vašom zariadení, vždy ich nájdete na svojom OneDrive a miesto na disku vám nikdy nedôjde.

Microsoft Office 365 pre jednotlivca

S predplatným OneDrive získate

  • 1 024 GB (1 TB) priestoru na cloudovom úložisku pre 1 používateľa.
  • Zadarmo inštaláciu obľúbených aplikácií Office 2016 Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher a Access na 1 počítač alebo Mac, 1 tablet a 1 telefón, s operačným systémom, ktorý preferujete (Windows, iOS, Android).
  • Zadarmo 60 minút mesačne na volania na pevné linky alebo mobilné čísla cez Skype.


Oceňovaný produkt Symantec Norton Security Standard 3.0

Bezpečnostný softvér spoločnosti Symantec predbehne konkurenčné platformy v mnohých serióznych porovnávacích testoch. Okrem iného získali rôzne produkty Norton celkom 37 ocenení Editors' Choice Award časopisu PC Magazine. Vyzdvihnúť musíme nepretržitú sériu 12 víťazstiev. To je oveľa viac než získala akákoľvek iná spoločnosť zaoberajúca sa produktami zabezpečenia.

Čo to znamená pre vás? Keď si zaobstaráte produkt Norton Security, získate jeden z najlepších bezpečnostných produktov, ktoré sú v súčasnosti na trhu.


Internet nie je bezpečný

Kyberzločinci využívajú oveľa dokonalejšie metódy a používajú veľké množstvo rôznych nástrojov, vďaka ktorým získajú ľahší prístup k vašim informáciám. So zvyšujúcim sa počtom hrozieb sa však produkty spoločnosti Norton neustále vylepšujú. Rozsiahle tímy odborníkov na zabezpečenie podrobne analyzujú každú anomáliu a navrhujú spôsoby, ako týmto hrozbám úspešne čeliť.

 Norton Security Standard 3.0


 Norton Security Standard 3.0

S prémiovou ochranou budete v bezpečí

Za ako dlho dokáže malvér napadnúť váš zbrusu nový počítač? Ak používate bezplatný alebo iný nekvalitný antivírusový program, možno veľmi skoro.

Norton Security Standard 3.0 chráni váš počítač pred vírusmi, spywarom, malvérom a ďalšími online hrozbami.


Elektronická licencia zaistí ochranu pre 1 PC, 1 počítač Mac alebo 1 mobilné zariadenie. Možno tiež použiť na predĺženie súčasného. Viac informácií o aktivácii a predĺžení predplatného nájdete v našom článku.


Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Hi, I would like to know if english language is included and possible to install

Diskusia a poradňa k Microsoft Office 365 pre jednotlivca + Norton Int. Security pre 1 zar. (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft Office 365 pre jednotlivca + Norton Int. Security pre 1 zar. (elektronická licencia)
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií