AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Mor

Zobraziť katalóg
Mor Audiokniha
5 1 hodnotení
Vypočujte si ukážku
Audiokniha na stiahnutie
Autor: Albert Camus
1 hod. 50min, 150 MB
Číta: Pavel Rímský
Kód:  AKZ571

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mor Predaj skončil

Mor

Vypravěčem příběhu je lékař Bernard Rieux. Ten se jako první setkává s případy onemocnění morem, ale jeho varování nikdo nebere vážně. Teprve když mor propukne v plné síle, městská rada město hermeticky uzavře. Od této chvíle se Oran stává územím karantény, nikdo nesmí ven a nikdo nesmí dovnitř.

Doktor Rieux a skupina jemu blízkých, velmi rozmanitých lidí začíná svůj boj proti moru. Epidemie zatím mění celou společnost, tváří tvář smrti padají masky, jedni zatracují boha, druzí ho nacházejí, jedni rabují, další pomáhají... Strohý, téměř reportážní autorův styl líčí bez emocí událost za událostí. V nehrdinských hrdinech románu a jejich neokázalých postojích lze spatřit podoby Camusova člověka revoltujícího, který teprve tváří v tvář smrti, na prahu katastrofy, utvrzuje smysl života.

V roce 1943 v Paříži si Camus poznamenává do deníku: „Pro člověka není svobody, dokud nepřekoná svůj strach ze smrti. Ne však sebevraždou. Kvůli jeho překonání se nesmí vzdát sebe.“

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Kapitoly:
  • Mor 1
  • Mor 2
  • Mor 3
  • Mor 4
  • Mor 5

Prosim, v jake forme je mozne se souborem disponovat. Lze jej stáhnout do pc jako mp3 a pak si soubor presunout do mobilu a moci si jej kdykoli pustit bez zavislosti na pripojeni k internetu, anebo lze soubor prehravat jen tady u vas na strankach v online knihovne? Dekuji

Diskusia a poradňa k Mor
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií