AD květen univerzal Aplikace

Shadow of the Tomb Raider

Zobraziť katalóg
Shadow of the Tomb Raider
4,4 11 hodnotení
Hra na PC – elektronická licencia na stiahnutie hry Shadow of the Tomb Raider, platnosť akcie od 28. mája 2019 a trvá do 6. augusta 2019, alebo do vypredania zásob. Hra vychádza 26.7.2019 a kód je potrebné uplatniť do 3. septembra 2019 alebo do vypredania zásob.
Kód:  XXNVSOTTR
Shadow of the Tomb Raider Predaj skončil

Shadow of the Tomb Raider

predám tuto hru na pc za 10e niekto záujem?

Dobrý den, dostal jsem tuto hru jako dárek k notebooku od MSI. Tuto hru jsem vlastnil již předtím, tak bych rád kód prodal, pokud by byl zájem. Cena dohodou

Dobrý den, dostal jsem od vás ke koupi grafické karty klíč k téhle hře, ale při aktivaci kódu mi Nvidia napsala " že tenhle kód byl uplatněn už". Psal jsem na support Nvidie a ti mi odepsali, že kód byl použit jinou osobou a dokonce mi řekli na který email. Bohužel ten email není můj a nevím jak dále postupovat. Děkuji

potřebuji pomoc

Měl jsem dostat v-bucks plus tuhle hru ale dostal jsem jenom v-buvks slo by to nejak opravit ? PROSIM

Dobrý den. Nainstaloval jsem si GeForce Experience, ovladače aktualizovány a když chci uplatnit kód (z účtenky) tak se nic nestane, nic se nezobrazí. Co s tím?

Dobrý den, mám koupeno MSI GP73 8RE-444CZ Leopard a nemůžu nikde najít kod na hru Tomp Raider. V zásilce žádný kod není.

Dobrý deň, kúpila som si ntb Dell G3 15 a k nemu bola ponúkaná táto hra zadarmo. Kde nájdem dany kód alebo niečo také na jej inštaláciu?

kde to mam uplatniť

Diskusia a poradňa k Shadow of the Tomb Raider
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií