Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

SmartMaps Office

Zobraziť katalóg
SmartMaps Office
Elektronická licencia - Mapový a informačný systém na PC
Kód:  EO101m2
SmartMaps Office Predaj skončil

SmartMaps Office

Produkty spoločnosti SmartMaps sú výsledkom dlhoročnej práce špičkových profesionálov , ktorí presne vedia, čo je potreba. Edícia Office je priamo mapový informačný systém určený na firemné použitie. Z množstva pokročilých funkcií vyčnieva prevádzkovanie vlastných objektov v podobe pobočiek, zákazníkov, obchodných miest, reklamných plôch a s tým spojené precízne naplánovanej ideálne trasy na ich návštevu. Správnou optimalizáciou ciest svojich zamestnancov možno ušetriť výrazné finančné prostriedky.

Komfortná práca s mapou je úplne nezávislá na internete , čo prináša výrazné plusové body v podobe rýchlosti a stability samotnej aplikácie. Úplne jednoducho možno tlačiť a následne ďalej uverejňovať legálne mapové výrezy. Okrem importovania vlastných databáz možno vkladať aj fotografie, ktoré sa v spojení s GPS súradnicami uložia na správne miesto.

Mapové podklady úplne bez kompromisov


Naozaj vydarený balíček v sebe zahŕňa detailnú mapu Českej a Slovenskej republiky v mierke 1:10 000 , ktorá obsahuje všetky komunikácie, názvy ulíc, budovy, lesy a vodstvo. Takto presné zobrazenie dovoľuje zákres aj podrobností v podobe semaforov, podchodov či bodových značiek akými sú MHD, pošty alebo úrady. Vo verzii pre rok 2014 sú navyše dostupné aj zastávky autobusov (vrátane MHD), popisné čísla aj názvy lanoviek a zjazdoviek. Ďalej nemôže chýbať podarená rastrová mapa v mierke 1:40 000 s kompletnou sieťou cyklotrás, lesných ciest a hlavne značených trás Klubu českých turistov. Úplne bez obáv sa môžete pohybovať aj v pohraničných oblastiach, kde je zaistený presah do susedného štátu.

Hlavné funkcie

  • Kompletná mapa ČR a SR v podrobnej mierke 1:10 000 (stotisíc aktualizácií pre rok 2014)
  • Turistická mapa ČR a SR v mierke 1:40 000 a 1:75 000 (nové vzdialenostné informácie)
  • Možnosť pridávania vlastných objektov
  • Perfektné plánovanie trasy
  • Tlač a export mapových výrezov - až do formátu A3
  • Vkladanie užívateľských stôp a trás
  • S komponentom OCX možno mapové podklady využívať aj v iných programoch
  • Prehľadné a intuitívne rozhranie
VerziaObsah
SmartMaps OfficePodrobná mapa ČR a SR 1:10 000
Cykloturistická mapa ČR a SR 1:40 000
Cykloturistická mapa ČR a SR 1:75 000
Autoatlasy 1: 100 000+
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií