Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SQLSvrStd 2016 SNGL OLP NL

Zobraziť katalóg
SQLSvrStd 2016 SNGL OLP NL
Operačný systém
Kód:  ED5602c
SQLSvrStd 2016 SNGL OLP NL Predaj skončil

SQLSvrStd 2016 SNGL OLP NL

Operačný systém SQL Server 2016 od Microsoftu je skvelý databázový a analytický systém pre e-business, firmy a je šikovným riešením pre dátové sklady. Môžete s ním vytvárať inteligentné aplikácie pomocou škálových hybridných databázových platforiem. Systém so špičkovým výkonom má integrované všetko potrebné, či už výkonné technológie ukladania dát v pamäti, alebo analýzu databáz a pokročilého zabezpečenia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Líder vo svojom odvetví
  • Pokročilé zabezpečenie databáz
  • Komplexné mobilné riešenie - zdieľanie informácií v akomkoľvek zariadení
  • Analýza v databáze na vysokej úrovni
  • Podpora hybridného cloudu vrátane MS Azure
  • Fungovanie na platforme Linux a Windows

Systém v praxi

SQL Server verzie 2016 je v realizácii otázok až stokrát rýchlejší ako pri klasickom uložení na disk vďaka ukladaniu indexu ColumnStore v pamäti. Pripravená integrácia jazykov R a Python zaistí transformatívne poznatky až s jedným miliónom predpovedí za sekundu. Všetky dáta sú navyše šifrované, a to v rámci organizácie aj mimo nej. Systém patrí k najmenej zraniteľným databázam za posledných sedem rokov. 

Poznámka k licencii:
Multilicencia Microsoft OLP (Open Licencia) pre firmy a jednotlivcov. Súčasťou licencie nie je inštalačné médium.

 

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií