Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

T.M.A.

Zobraziť katalóg
T.M.A. Film
Kód:  AVMB0167

T.M.A.

Rockový hudobník a výtvarník Marek sa po rokoch vracia do starého vidieckeho domu, kde prežil detstvo. Pri maľovaní obrazov sa pokúša zabudnúť na doterajší divoký spôsob života. Namiesto toho ho však atakujú spomienky na podivné udalosti, ktoré úplne vytesnil z pamäti. Nejde len o tragicky zosnulých rodičov, ale aj o sestru, s ktorou Marek vyrastal a ktorá je teraz v psychiatrickej liečebni. Osamelý hrdina začína podliehať energii tajomného miesta a odhaľovať pozadia desivých tragédií, ktoré sa v dome kedysi odohrali... Klasik českého filmu Juraj Herz nadväzuje na žáner psychologického hororu v duchu svojho legendárneho Spaľovača mŕtvol (1968). Ani T.M.A. nie je len žánrovým rozprávaním plným tiesnivého napätia: príbeh z prítomnosti, hlboko poznačenej minulosťou, ponúka závažný podtext a súvislosti. "Na Himmlerov rozkaz nacisti vraždili deti aj dospelých, ktorí mali Downov syndróm alebo nejaký iný psychický problém," uvádza režisér. "A práve to som chcel do filmu dostať."

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií