Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AP+ nový vizuál Aplikace

Zítra vstanu a opařím se čajem

Zobraziť katalóg
Zítra vstanu a opařím se čajem Film
Kód:  AV00261
Zítra vstanu a opařím se čajem Predaj skončil

Zítra vstanu a opařím se čajem

Sci-fi komédiu o cestovaní časom nakrútil podľa námetu Jozefa Nesvadbu a scenára Miloša Macourka v roku 1977 režisér Jindřich Polák. Dej filmu s množstvom neobyčajných zápletiek sa odohráva v neďalekej budúcnosti, kedy bude možné cestovať „časopriestorom“. Cestovná kancelária Univerzum usporadúva pre turistov lety strojom času, ktorý ich podľa rôznych historických záľub dopraví do zvoleného dátumu v minulosti. Služby kancelárie využijú aj traja starí nacisti, ktorí sa chcú zmocniť rakety a pristáť v roku 1944. Radi by totiž Adolfovi Hitlerovi dodali vodíkovú bombu a zmenili tak dejiny. Netušia však, že ich plán skomplikujú bratia Karol a Jan Burešoví. Aj keď sú to dvojčatá na pohľad nerozoznateľné, charakterovo sa veľmi líšia. Zatiaľ čo pilot časopriestorového korábu Karel je úplatný hochštapler, konštruktér Jan je svedomitý a čestný muž, ktorý často za svojho brata urovnáva maléry ...

Satirická komédia je plná nečakaných zvratov aj slovného humoru a veľmi náročná bola aj po trikovej stránke. Divákov určite poteší herecké obsadenie – bratov Burešových hral Petr Kostka, vydarený fašistický trojlístok si zahrali Jiří Sovák, Vlastimil Brodský a Vladimír Menšík.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií