Mercedes-Benz Zetros 24 V, červený

Zobraziť katalóg
Mercedes-Benz Zetros 24 V, červený
5 1 hodnotení
Elektrické auto pre deti vhodné pre dievčatá aj chlapcov, nosnosť do 58kg, rozmery auta: 136cm×8.6cm×8.2cm, hmotnosť auta: 30kg, maximálna rýchlosť: 7km/h, dĺžka jazdy na jedno nabitie: 2h, celkový výkon motorov: 240W, potrebné dokúpiť 2ks batérií typu AAA, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif12720 Produktové číslo:  8586019941173

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mercedes-Benz Zetros 24 V, červený Predaj skončil

Mercedes-Benz Zetros 24 V, červený

Perfektné terénne auto, ktoré nenechá žiadneho chlapca pokojným. S autíčkom Mercedes-Benz Zetros bude vaše dieťa všade stredobodom pozornosti. Auto červenej farby, s veľkými kolesami, odpruženými nápravami, pohonom zadných kolies a ďalšími skvelými vymoženosťami si jednoducho musí každý aspoň vyskúšať. Má skvele prepracované detaily a je vybavené originálnymi znakmi a logom značky Mercedes-Benz. Všetko je vyrobené z kvalitných materiálov kvôli dlhej životnosti výrobku. Dvojmiestne autíčko má dva extra výkonné motory s elektrickou brzdou poháňané 24 V batériou. Na jazdu vpred si môžete zvoliť jednu z troch rýchlostí. Svieti, trúbi a prehráva obľúbenú hudbu vďaka USB/SD vstupu. Elektrické autíčko Mercedes-Benz Zetros je vhodné pre deti od 3 do 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti elektrického auta Mercedes-Benz Zetros – červený

  • Skvele prepracované detaily, originálne znaky a logo
  • S otváracími dverami a zadnou plošinou
  • Detské elektrické auto Mercedes-Benz Zetros s extra silným pohonom
  • Zadné kolesá poháňajú dva motory s celkovým výkonom 240 W
  • Motory sú vybavené elektrickou brzdou
  • Kolesá z mäkkého EVA polyméru a odpružené nápravy na jazdu v teréne
  • Napájanie pomocou 24 V/5 Ah batérie
  • Dvojmiestne auto s koženými sedadlami a nastaviteľnými pásmi
  • Autíčko s funkciou plynulého rozjazdu
  • Mercedes-Benz Zetros má tri rýchlosti
  • Auto trúbi, svieti a cez USB/SD vstup prehráva obľúbenú hudbu
  • Model nie je na diaľkové ovládanie

Takmer ako skutočné auto

Elektrické autíčko Mercedes-Benz Zetros má zadné kolesá poháňané dvoma 24 V motormi, každý s výkonom 120 W. Motory sú vybavené elektrickou brzdou. Vďaka odpruženým nápravám zvládne auto jazdu v akomkoľvek teréne. Energiu mu dodá 24 V/5 Ah batéria. Rovnako ako naozajstné auto, aj tento elektrický Mercedes-Benz Zetros svieti, trúbi a prehráva hudbu. Azda každý vodič počúva pri jazde hudbu, preto je toto autíčko vybavené konektorom na USB a SD kartu, aby si malý vodič mohol zaspievať svoje obľúbené pesničky.Autíčko má podsvietenú palubnú dosku, otváracie dvere, zadnú plošinu a kapotu.

Mnoho funkcií pre dokonalý dojem z jazdy

Detské elektrické autíčko Mercedes-Benz Zetros má tri rýchlosti vpred. Vďaka nastaveniu nižšej rýchlosti je autíčko vhodné aj pre menšie deti. Ďalším zlepšením je pomalý a plynulý rozjazd autíčka. Bez nepríjemného trhnutia pomaly pridáva rýchlosť, kým nedosiahne nastavený limit. S mäkčenými EVA kolesami a posilňovačom riadenia bude vaše dieťatko chcieť, aby prechádzka elektrickým autom Mercedes-Benz Zetros nikdy neskončila. Autíčko disponuje dvoma čalúnenými sedadlami. Malí šoféri tak budú nadšení, že môžu odviezť aj svojho kamaráta. Každé sedadlo mátiež nastaviteľné bezpečnostné pásy.

Prevádzka a nabíjanie

Doba prevádzky autíčka Mercedes-Benz Zetros sa pohybuje medzi 2 až 3 hodinami v závislosti od terénu a hmotnosti dieťaťa. Nabíjanie batérie trvá 5 až 8 hodín. Okrem dobíjania a umývania nevyžaduje autíčko žiadnu ďalšiu údržbu.

Hmotnosť:
30 kg

Nosnosť:
58 kg

Rýchlosť:
3 – 7 km/h

Pohon:
2× 12 V/120 W

Batérie:
Auto: 24 V/5 Ah

Nabíjačka:
Z 220 V na 24 V/1 000 mA

Doba nabíjania:
5 – 8 hodín

Doba jazdy (podľa terénu a hmotnosti dieťaťa):
2 – 3 hodiny

Rozmery auta (d × š × v):
136 × 86 × 82 cm

Materiál kolies:
Mäkké EVA

Obsah balenia:
1× autíčko
1× adaptér s indikátorom
1× manuál


Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim vas to auto nema zpatecku? diky

Dobrý den, skutečně toto autíčko nedisponuje dálkovým ovladačem, jak je uvedeno v popisu? Podle videa zveřejněného u produktu by totiž tento model měl DO mít.

Diskusia a poradňa k Mercedes-Benz Zetros 24 V, červený
Príslušenstvo pre Mercedes-Benz Zetros 24 V, červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz Zetros 24V, červené . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mercedes-Benz Zetros 24V, piros.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií