AlzaPlus+ sport Aplikace

MET ALLROAD čierna/cyan azúrová matná

Zobraziť katalóg
MET ALLROAD čierna/cyan azúrová matná
Prilba na bicykel unisex
Kód:  SPTmet012nad Produktové číslo:  SPTmet012nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MET ALLROAD čierna/cyan azúrová matná Predaj skončil

MET ALLROAD čierna/cyan azúrová matná

Prilba na bicykel nie je súčasť výbavy, ktorú je radno podceňovať. Predsa len, najviac úrazov majú práve tí, ktorí ju na hlave nenosia. Prilba na bicykel MET ALLROAD je prilba v čierno/cyanovo/azúrovej farbe, ktorá je určená pre jazdu v teréne. Spoznáte to podľa jej agresívnejšieho tvarovania, pri niektorých modeloch predĺženého zátylku alebo šiltu. Ak je prilba určená skôr na cestnú cyklistiku, napovie vám to svojím tvarom, ktorý kladie dôraz na aerodynamiku, a ktorému chýba štítok, pretože by pri sklonenom posede bránil vo výhľade. Nič vám ale nebráni s prilbou na bicykel MET ALLROAD jazdiť na akomkoľvek bicykli, typ prilby má zásadný vplyv len na vzhľad, nie na bezpečnosť.

Dôležité je, aby vám prilba dobre sadla aj keď budete otáčať hlavou. Jej dĺžku po vnútornom obvode môžete jemne povoliť jednou rukou otočným kolieskom.

Najdôležitejšie prednosti prilby na bicykel MET ALLROAD, čierna/cyan azúrová matná kombinácia

  • Na váhe by sa pri hmotnosti prilby ručička zastavila na hodnote 260 g
  • 16 ventilačných otvorov pre lepší odvod tepla od hlavy
  • Prilba na bicykel MET ALLROAD je určená pre MTB a na cestné bicykle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MET ALLROAD čierna/cyan azúrová matná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MET ALLROAD černá/cyan azurová matná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MET ALLROAD - fekete/ciánkék matt.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií