AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK

Zobraziť katalóg
Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK
4,4 98 hodnotení
Klávesnica kancelárska, s touchpadom, vodoodolná, mechanická, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bezdrôtový USB prijímač, na AAA batérie
Kód:  ME327e5 Produktové číslo:  N9Z-00020 Stránky výrobcu

Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK

Viac o príslušenstve Microsoft

Pohodlne sa usaďte a urobte viac práce

Klávesnica All-in-One Media Keyboard predstavuje dokonalé zariadenie do vašej obývacej izby alebo domácej kancelárie. Obsahuje klávesy v štandardnej veľkosti a integrovaný viacdotykový trackpad, umožňujúci jednoduché ťuknutie, posunutie, pretiahnutie, použitie lupy aj kliknutie.

vypnuté
Microsoft All-in-One Media Keyboard

vypnuté
Klávesové skratky

Médiá vo vašich rukách

Zahŕňa programovateľné klávesové skratky pre médiá pre pohodlný prístup na web, k obľúbenej hudbe, fotografiám aj videám.


Odolný dizajn

Klávesnica má odolné vyhotovenie, takže odolá bežným otrasom, pádu na zem alebo rozliatiu tekutín. Klávesnica All-in-One Media Keyboard vám zaistí pohodlné písanie a jednoduchú navigáciu.

vypnuté
Odolná proti poliatiu

vypnuté
AES šifrovanie

Bezpečné písanie

Táto klávesnica ponúka technológiu šifrovania Advanced Encryption Standard (AES*), ktorá bola navrhnutá, aby pomohla šifrovaním písaného textu ochrániť vaše údaje.


1. Jednoduchý prístup k ovládaniu hlasitosti – jednoducho prístupné ovládacie prvky hlasitosti pre pohodlnejšie využívanie médií.

2. Trvanlivý dizajn odolný proti tekutinám – navrhnutý tak, aby prežil náhodný otras alebo pád. Odolá náhodnému rozliatiu tekutín.

3. Vankúšik na oporu dlane – poskytuje pohodlie pri písaní.

4. Programovateľné klávesové skratky pre médiá – programovateľné klávesové skratky pre médiá slúžia pre pohodlný prístup k hudbe, fotografiám a videám.

5. Bezdrôtové pripojenie (USB) – vďaka spoľahlivému bezdrôtovému pripojeniu s dosahom až 10 metrov sa môžete slobodne pohybovať po miestnosti.

6. Možno použiť s vybranými televízormi a hernými konzolami – základné funkcie klávesnice na vybraných smart televízoroch so špecifikáciou USB HID a herných konzolách.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Úzky Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Úzke Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Touchpad, Multimediálne klávesy Hotovo!

Ďalšie vlastnosti klávesnice

Ďalšie vlastnosti klávesnice
Vodoodolná Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
36,7 cm (367 mm) Hotovo!
Výška
1,7 cm (17 mm) Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
PS4, PS5, Xbox ONE, Xbox Series Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky kancelárske bezdrôtové klávesnice
» Všetky bezdrôtové klávesnice s touchpadom
» Všetky mechanické klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je tato klávesnice i bluetooth

Dobrý den, je možné objednat ke klávesnici pouze náhradní USB přijímač? Bohužel jsme odeslali TV Samsung na reklamaci, ale po vrácení již nebylo USB připojeno k TV. Děkuji za odpověď.

Na stránkách výrobce se uvádí omezená funkčnost se systémem Windows 10, mohl by někdo upřesnit slovo "emezená"? Díky

Dobrý den, bude tato klávesnice fungovat s LG televizí (WebOS 3.0), konkrétně v aplikaci youtube? K400 od Logitech to neumí, to už jsem se bohužel dozvěděl. Díky

Zdravím, měl bych dotaz zda je na klávesnici vstup na USB pro případné propojení myši

Dobrý den, hledám klávesnici s touchpadem, která by byla kompatibilní s Windows XP SP3. Šlo by mi prosím zjistit kompatibilitu? Děkuji

Helou Alzo, umí klávesnice Win11 touchpad gesta 3mi a 4mi prsty? Přepnutí oken, plochy a tak podobně jako normální touchpad na laptopech? Ať ji nemusím hned vracet. Díky.

nevíte prosím, jak na této klávesnici napíšu znaménko krát, potřebuji znásobit bunky v excelu. Děkuji

Mohu dostat info, kam psát na podporu produktu u Microsoftu? jinak dotaz je - používám program, který mi umožňuje klávesami vypínat monitor ALT plus Y a na klasické klávesnici se mi to vypne , ale na této se monitor sám ihned zapne, jakobych klikl na nějaké tlačítko, nebo pohnul myší, což monitor standartně zapíná, bohužel se to děje, i když se klávesnice nedotýkám a je na pevném podkladě.. co st im?

Akú je dosah usb prijímača?

123...
Diskusia a poradňa k Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK
Príslušenstvo pre Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií