PET PET

Microsoft Lumia 435 čierna Dual SIM

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 435 čierna Dual SIM
4,6 27 hodnotení
Mobilný telefón 4" 800x480, procesor Qualcomm Snapdragon 200 Dual core 1.2GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát zadný 2 Mpix, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, batéria 1560 mAh, Windows Phone 8.1
Kód:  NOK5435c2 Produktové číslo:  A00023997 Stránky výrobcu

Microsoft Lumia 435 čierna Dual SIM


Inteligentný za skvelú cenu

Potrebujete používať dve SIM karty súčasne? Chcete smartphone so sviežim dizajnom a veľmi rýchlym operačným systémom za dostupnú cenu? Microsoft Lumia 435 je práve týmto zariadením. Moderný a pekný dizajn a operačný systém Windows Phone 8.1 robia z tohto zariadenia ideálny smartphone pre základné využitie. Aj napriek veľmi prijateľnej cene toto zariadenie disponuje aj mnohými funkciami, ktoré nájdete aj v telefónoch vyšších tried.

Kľúčové vlastnosti

  • Pekný design
  • Rýchly a spoľahlivý operačný systém
  • Dve súčasne fungujúce SIM
  • Výkonný procesor
  • Praktická uhlopriečka displeja 4"

Jednoduché ovládanie

Operačný systém Windows Phone 8.1 zaisťuje dokonale jednoduché ovládanie telefónu. Rozdelenie domovskej obrazovky do interaktívnych dlaždíc umožňuje vytvorenie rýchlych odkazov na obľúbené aplikácie. Zároveň tieto dlaždice zobrazujú posledné udalosti v rámci danej aplikácie. Takisto je možné vytvoriť priečinky, v ktorých môžete zbierať podobné aplikácie a sprehľadniť svoju domovskú obrazovku.

Dve SIM súčasne

Ak potrebujete alebo chcete využívať dve SIM karty súčasne, nie je nič jednoduchšie, ako obe SIM karty vložiť do telefónu a pohodlne ich využívať. To vám umožňuje používať súčasne pracovné aj súkromné telefónne číslo, mať vždy dobrý signál alebo minimalizovať náklady na telefón používaním dvoch SIM kariet.

Integrovaný Skype

Lumia 435 disponuje prednou kamerou, s ktorou môžete robiť pôsobivé selfie, ale môžete ju prakticky využiť aj na videohovory cez integrovanú aplikáciu Skype. Vďaka plnej integrácii tejto aplikácie do operačného systému je používanie naozaj jednoduché. Skype kontakt môžete uložiť ku každej osobe v zozname kontaktov a z neho priamo realizovať videohovor.

Tisíce hier a aplikácií

V online obchode nájdete tisíce hier a aplikácií. Stiahnite si populárny Instagram, WhatsApp, Facebook, Candy Crush Saga alebo Minecraft. Ak vám nestačí vstavaná 8GB pamäť, môžete ju rozšíriť až o pôsobivých 128 GB prostredníctvom pamäťových kariet.

Cool design

Zariadenie je skvele spracované a kompaktné rozmery umožňujú pohodlné ovládanie zariadenia aj ženám s menšími dlaňami. Telo telefónu je v elegantnej čiernej farbe. Dizajn telefónu pritom môžete jednoducho oživiť pomocou vymeniteľného zadného krytu.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,7 Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows 8.1 Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 435 čierna Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 435 černá Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 435 Schwarz Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 435 Schwarz Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Lumia 435 Dual SIM Fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií