PET AD homeoffice

Microsoft Lumia 532 čierna

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 532 čierna
4,7 29 hodnotení
Mobilný telefón 4" WVGA 800 x 480, Procesor Qualcomm Snapdragon 200 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát 5 Mpix, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.0, 3G , FM rádio, Micro USB, Micro SIM, Windows Phone 8.1
Kód:  NOK5532a Produktové číslo:  A00024023 Stránky výrobcu

Microsoft Lumia 532 čierna

vlastnosti telefónu

118,9 mm

vypnuté
Microsoft Lumia 532

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

65,5 mm

vypnuté
Microsoft Lumia 532

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

11,6 mm

Hmotnosť telefónu: 136,3 g

Úhlopříčka displeje

4" 

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Windows 8.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

22 dní

výdrž batérie

MicroSim

Micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

65,5 × 118,9 × 11,6 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 Mpx

fotoaparát

Připojení

nie je známy

(Parameter nebol nájdený)

SD karta

Micro SDXC

slot na pamäťové karty

Váha

136,3 g

hmotnosť telefónu

Inteligentný telefón Microsoft Lumia 532 je výkonné zariadenie s operačným systémom Windows 8.1 a skvelými funkciami. Poháňa ho štvorjadrový procesor Snapdragon a prináša populárne služby Microsoftu - Skype, Office a One Drive, ktoré vám uľahčia každodenné použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Svižný chod operačného systému Windows 8.1
  • Štvorjadrový procesor s dostatočným výkonom na všetky bežné činnosti
  • Obľúbené služby Microsoft - Skype, Office a One Drive
  • S dvojicou fotoaparátov vám žiadny okamih neunikne
  • Možnosť vloženia až 128 GB pamäťovej karty
  • Dizajn podľa súčasných trendov

Videohovory s aplikáciou Skype

Telefónu dominuje 4-palcový displej s rozlíšením 800 × 480 pixelov, čo je ten správny rozmer, ak máte telefón často vo vrecku. Táto veľkosť prináša ideálny kompromis medzi jednoduchým ovládaním jednou rukou a pohodlným hraním hier a ďalšími činnosťami. Skvele na ňom vyniknú fotky nasnímané 5-megapixelovým fotoaparátom.  Vyznávačov selfie a videohovorov cez Skype čaká predná kamera. Táto aplikácia s plne integrovanými funkciami nahradí obyčajné telefónne hovory.

Jedinečné funkcie

S Microsoft Lumia 532 získavate bezplatné úložisko OneDrive s kapacitou až 30 GB, s ktorým budete mať svoje dokumenty, obrázky, poznámky a hudbu vždy pri sebe. Spustite si obľúbené aplikácie WhatsApp, Instagram alebo napríklad Facebook, a bavte sa napríklad s Candy Crush Saga. 8 GB úložisko si ľahko rozšírite až o ďalších 128 GB vložením pamäťovej karty, takže sa nemusíte nijako obmedzovať v množstve aplikácií. Medzi ďalšie skvelé funkcie patrí Live Folders slúžiaci na organizáciu úvodnej obrazovky alebo hlasová asistentka Cortana, ktorá vám uľahčí ovládanie zariadení.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes jsem obdržela objednaný mobil MICROSOFT LUMIA 532.....nemůžu tam dostat SIM kartu....už jsem ji i zlomila!!!!!! Takže je nefunkční. Jak tam mám SIM kartu dát? Je velká....děkuji za odpověď.....Plachá

Diskusia a poradňa k Microsoft Lumia 532 čierna
Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 532 čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 532 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 532 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 532 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Lumia 532 černá.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií