MIELE G 4937 SCi XXL ED Series 120

Zobraziť katalóg
MIELE G 4937 SCi XXL ED Series 120
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A+++, 14 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, príborový kôš, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, detská poistka, program na ochranu skla, pripojenie teplej vody a systém waterproof, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 57 cm, vyrobené v Českej republike
Kód:  MIEWM06 Produktové číslo:  21493757OE1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 4937 SCi XXL ED Series 120 Predaj skončil

MIELE G 4937 SCi XXL ED Series 120

Neradi sa zamestnávate ručným umývaním riadu a s potešením by ste ušetrili cenné minúty i vodu? Táto vstavaná umývačka riadu MIELE G 4937 SCi XXL ED Series 120 počas jedného umývacieho cyklu umyje až 14 súprav špinavého riadu a vy sa môžete venovať iným veciam. Vďaka tomuto spotrebiču nie je potrebné mať strach z neúnosných finančných nákladov, keďže sa radí do energetickej triedy A+++. Dokáže pracovať bez významného hluku, jej hlučnosť sa rovná maximálne 45 dB, a tak vám nenaruší váš pokoj. Nehrdzavejúca oceľ farba umývačky MIELE G 4937 SCi XXL ED Series 120 bude vkusne ladiť s vašou kuchyňou. Koše na riad si môžete upraviť podľa vlastností riadu. Aquastop má funkciu ochrany pred vytopením a to tým spôsobom, že v prípade podozrenia na poruchu okamžite vypne prístup k vode. Pokiaľ ste rodina s deťmi, bude vám k dispozícii možnosť zablokovania tlačidiel, aby nebolo možné umývačku ovládať.

  • Vstavaná umývačka riadu Miele, ktorá vie umyť všetok špinavý riad
  • Patrí do energetickej triedy A+++
  • Hlučnosť pri práci má maximálne 45 dB
  • Farba spotrebiča: nehrdzavejúca oceľ
  • Funkcie, ktoré má tento typ umývačky k dispozícii: Príborový kôš, Odložený štart, Ochrana proti pretečeniu, Nastaviteľné koše, Displej, Detská poistka, Program na ochranu skla, Pripojenie teplej vody a Systém Waterproof
  • Umývačka vie umyť až 14 súprav riadu
  • Ročná spotreba energie je spočítaná na 237 kWh/annum
  • Ročná spotreba vody sa rovná 2716 l
  • Trieda účinnosti sušenia: A
  • Rozmery: 85 × 60 × 57 cm

Aké funkcie ponúka vstavaná umývačka riadu Miele?

Inteligentnou súčasťou umývačky je funkcia odloženého štartu, ktorej zásluhou si smiete nastaviť čas spustenie umývania riadu. Systém Waterproof zabráni akémukoľvek poškodeniu umývačky vodou. Výhodou pripojenia na teplú vodu je vyššia úspora energie. Aby sa vám umývačka postarala aj o umytie príborov, má vnútri tiež príborový kôš. Navyše môžete nechať umyť v umývačke aj krehké poháre, pretože má možnosť programu Perfect GlassCare. Displej poskytuje kompletný prehľad o všetkých procesoch a ich zvolenie vám nebude spôsobovať starosti.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G 4937 SCi XXL ED Series 120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 4937 SCi XXL ED Series 120.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií