Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Opaľovacie prípravky

MILVA Forte

Zobraziť katalóg
MILVA Forte
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Chinín Forte šampón 500ml, voda s rozprašovačom 200ml, kondicionér 200ml, maska 200ml, Relax sprchový gél 300ml
Kód:  VLS1181 Produktové číslo:  9789023167020

MILVA Forte

Darčeková kolekcia Forte značky Milva obsahuje päť unikátnych kozmetických produktov na starostlivosť o vlasy a telo. V balení nájdete prírodný ošetrujúci šampón Milva Chinín Forte, vodu s rozprašovačom na vlasy Milva Chinín Forte, regeneračný kondicionér Milva, masku na vlasy Milva Chinín Forte a sprchový gél Milva Relax. Vlasová kozmetika s obsahom chinínu je určená na starostlivosť o veľmi slabé vlasy so zvýšenými sklonmi k vypadávaniu. Využijú ju ženy i muži na účinné ozdravenie vlasov a zmiernenie problémov s vypadávaním vlasov. Sprchový gél Milva Relax poskytne úľavu telu i duši a svojou nádhernou vôňou poteší hlavne ženy.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Milva Forte

  • Darčeková súprava s jedinečnými prípravkami na starostlivosť o vlasy a telo
  • Balíček Milva Forte obsahuje vlasovú kozmetiku s vysokým obsahom chinínu
  • Prírodný ošetrujúci šampón Milva Chinín Forte
  • Vlasová voda s rozprašovačom Milva Chinín Forte
  • Regeneračný kondicionér Milva
  • Maska na vlasy Milva Chnin Forte
  • Sprchový gél Milva Relax uvoľní telo a pohladí dušu

Šampón Milva Chinín Forte zastaví vypadávanie vlasov

Prírodný tekutý šampón pre ženy Milva Chinín Forte obsahuje o 40 % viac chinínu než bežný šampón s chinínom a bol tak špeciálne navrhnutý na rýchle zastavenie vypadávania vlasov v akútnych prípadoch. Intenzívne zabraňuje strate vlasov a urýchľuje rast zdravých a silných vlasov. Spevňuje vlasové folikuly a dodáva im potrebnú energiu. Zanecháva vlasy silnejšie, odolnejšie a zdravšie. A tiež maximálne vyživené a nádherne lesklé. Účinná látka chinín rýchlo preniká do vlasovej pokožky, stimuluje jej krvný obeh a zlepšuje mikrocirkuláciu, čím vlasom zabezpečuje zvýšený prísun živín. Prípravok je vyrobený na rastlinnej báze, neobsahuje silikóny a syntetické oleje a nebol testovaný na zvieratách.

Aktívne látky:
Extrakt z kôry chinínovníka prebúdza spiace vlasové folikuly, podporuje ich rast a poskytuje im výživu. Redukuje vypadávanie vlasov.

Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu do mokrých vlasov, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom šampón dôkladne z vlasov opláchnite a aplikujte kondicionér. Ak si umývate vlasy častejšie ako raz až dvakrát týždenne, striedajte chinínový šampón so šetrnejším hydratačným šampónom. Chinín môže vlasy vysušovať, nie je preto vhodný na suchú či citlivú pokožku hlavy. Prípravok nie je určený na dlhodobé používanie. Po stabilizácii môžete dlhodobo používať šampóny s obsahom chinínu s bežnou koncentráciou.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth-2 Sulfate, Cocamidopropil Betaine, Sodium Chloride,Propylene Clycol, Quinine HCL Dihydratate,Parfum, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylsothiazolinone, Cl 17200.

Voda na vlasy Milva Chinín Forte na stimuláciu rastu silných vlasov

Vlasová voda s rozprašovačom Milva Chinín Forte obsahuje o 40 % viac chinínu než bežné chinínové prípravky. Vďaka tomu po aplikácii výrazne stimuluje krvný obeh v pokožke hlavy, spevňuje vlasové folikuly a výrazne podporuje rast zdravých a silných vlasov. Zároveň bojuje proti nadmernému vypadávaniu vlasov. Ak vaše unavené a oslabené vlasy vyžadujú okamžitú a špeciálnu starostlivosť vo forme vlasovej vody, je Milva Chinín Forte tým pravým liekom. Produkt nebol testovaný na zvieratách.

Použitie:
Aplikujte priamo na vlasovú pokožku ku korienkom a jemne vmasírujte. Neoplachujte. Prípravok nie je určený na dlhodobé používanie. Po stabilizácii môžete dlhodobo používať šampóny s obsahom chinínu s bežnou koncentráciou.

Zloženie:
Aqua, Quinine HCl dihydrate, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Hexyl cinnamal, CL17200.

Kondicionér na vlasy Milva s bylinnými extraktmi

Regeneračný kondicionér značky Milva je vhodný na suché, poškodené, zničené a namáhané vlasy. Skvele ich regeneruje, hydratuje a dodáva im zdravý vzhľad, lesk a objem. Zároveň vlasy chráni pred poškodením a vysušením. Vďaka bylinným extraktom a prírodným olejom Milva regeneračný kondicionér vyživuje a regeneruje vlasy do hĺbky a opravuje poškodenú štruktúru vlasu. Po použití budú vlasy hebké, lesklé, pružné a objemné.

Použitie:
Naneste primerané množstvo kondicionéru do umytých vlhkých vlasov približne od polovice dĺžky až po končeky. Nechajte chvíľu pôsobiť a dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Ceteareth - 20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Glycerin,Chamomila Recutita Extract, Cichorius Intybus Extract, Primula Veris Extract, Persea Gratissima Oil, Inulin, Parfum, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, BHT, Cetrimonium Chliride, Phenoxyethanol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Linalool.

Maska na vlasy Milva Chinín Forte vráti vlasom stratenú krásu

Starajte sa o svoje vlasy a doprajte im hydratáciu, výživu aj hĺbkovú regeneráciu, o ktorú sa postará maska na vlasy Milva Forte s chinínom. Obsahuje o 40 % viac chinínu než bežné prípravky s chinínom. Problematické, slabé a vyčerpané vlasy tak budú po ošetrujúcej kúre opäť pružné, oslnivo lesklé a získajú bohatý objem. Chinínová maska na vlasy Milva Forte navyše chráni vlasy pred chemickým poškodením a napomáha ľahkému rozčesávaniu. Preniká do pokožky aj do hĺbky vlasu a zmierňuje problémy s vypadávaním a lámaním vlasov, stratou prirodzenej vlhkosti i s lupinami. Pri korienkoch reguluje sekréciu mazu a vracia vlasom stratenú krásu. Maska na vlasy nie je testovaná na zvieratách a neobsahuje silikóny ani parabény.

Použitie:
Na umyté vlhké vlasy naneste 30 – 50 ml masky. Votrite do pokožky hlavy a pokračujte po celej dĺžke vlasov od korienkov až ku končekom. Potom vlasy rozčešte prstami alebo použite riedky hrebeň. Počkajte 15 – 20 minút a potom dôkladne opláchnite. Aplikácia raz týždenne vám zaručí dlhodobý efekt.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Cetrimonium Chloride, Ceteareth - 20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Kaolin, Humulus Lupulus Extract, Propylene Glycol, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Diazolidinyl Urea, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate.

Sprchový gél Milva Relax pomôže odpočinúť telu i duši

Relaxačný sprchový gél Milva Relax obsahuje horčíkové soli, vďaka ktorom bude vaše telo počas kúpania dokonale odpočívať. Počas kúpania sa cez otvorené póry horčík dostáva do pokožky, kde pomáha s uvoľňovaním svalov a odbúravaním celodenného stresu. Vďaka jeho nádhernej vôni kombinujúcej francúzsku magnóliu, egypstkú pivonku a africkú moringu potešíte aj svoju dušu. Zdôraznený aj podmanivou vôňou jantáru, zmyselného pižma a jemnej vanilky bude váš kúpeľ skutočne relaxačným zážitkom.

Použitie:
Aplikujte na telo asi 10 ml vo vani alebo pod sprchou. Dôkladne rozotrite špongiou kým sa nevytvorí pena, potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Propyleneglycol, Magnesium Chloride, Urtica Dioica Extract, Betula alba Leaf Extract, Sodium chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MILVA Forte Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MILVA Forte . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MILVA Forte.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií