Mimoni - Plechový kufrík s náramky

Zobraziť katalóg
Mimoni - Plechový kufrík s náramky
Kreatívna sada nielen pre milovníkov obľúbeného kresleného fimu, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa4722 Produktové číslo:  8714274710009

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mimoni - Plechový kufrík s náramky Predaj skončil

Mimoni - Plechový kufrík s náramky

Unikátní dárková sada zaručeně potěší všechny fanoušky a milovníky roztomilých Mimoňů! Mimoni si získali ohromnou popularitu po celém světě, znát je můžete především z animovaných rodinných snímků. Úžasný plechový kufřík obsahuje tři náramky v různých barvách, samolepky, suchý zip, plastové ozdoby na náramky, předlohu a kreslený návod. Set je určen k výrobě vlastních a naprosto originálních náramků s oblíbenými motivy. Tvorba náramků je velmi zábavná a snadná. Rozvíjí také dětskou kreativitu a manuální zručnost. Plechový kufřík je zdoben oblíbenými postavičkami a lze jej využívat jako ojedinělý ukládací prostor.

Klíčové vlastnosti

  • Dárkový set je určen pro výrobu originálních náramků
  • Plechový kufřík obsahuje tři náramky (modrý, žlutý a černý), suchý zip, samolepky, plastové ozdoby na náramky, předlohu a kreslený návod
  • Sada zábavnou formou rozvíjí dětskou kreativitu a manuální zručnost
Vypnuto
Mimoni

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:
» Všetky pokusy a experimenty pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mimoni - Plechový kufrík s náramky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Totum Mimoni - Plechový kufřík s náramky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Totu Mimoň - Blechgehäuse mit Armbändern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Totu Mimoň - Blechgehäuse mit Armbändern. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TOTUval Mimoň - A fémtok karkötő.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií