Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

Monster SuperStar Firecracker Bluetooth khaki

Zobraziť katalóg
Monster SuperStar Firecracker Bluetooth khaki
Bluetooth reproduktor – pre bezdrôtový prenos hudby z mobilného telefónu alebo tabletu, odolné zhotovenie, jednoduché párovanie pomocou NFC, vybavený mikrofónom pre hlasné telefonovanie, vodoodolný IPX5, integrovaná svietidlo s výkonom 500 lumenov s teplotou svetla 5000K, audio vstup 3.5mm jack, batéria s výdržou až 25 hodín prehrávania alebo až 7 hodín svietenia
Kód:  MON381b2 Produktové číslo:  129111-00
Monster SuperStar Firecracker Bluetooth khaki Predaj skončil

Monster SuperStar Firecracker Bluetooth khaki

Perfektný reproduktor pre vonkajšie použitie

Vychutnajte si dynamický a vyvážený zvuk v podaní Monster Firecracker v khaki farbe. Vďaka praktickým rozmerom je reproduktor ľahko prenosný a môžete tak počúvať hudbu bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Firecracker je robustný a odolný voči poveternostným vplyvom alebo dažďu. Stane sa ideálnym spoločníkom pre na kempovanie, na festival alebo kdekoľvek na výlet.

Firecracker

Vyvážený zvuk

Kľúčové vlastnosti

  • Vyvážené zvukové podanie
  • Praktické rozmery pre jednoduchý prenos
  • Viac možností pripojenia k vášmu zariadeniu
  • Integrované LED svietidlo
  • Neuveriteľná výdrž batérie

Jednoduché pripojenie reproduktora

Firecracker je vybavený technológiou Bluetooth pre bezdrôtové pripojenie, ale okrem toho ponúka aj 3,5 mm konektor pre zariadenia, ktoré nie je možné pomocou Bluetooth pripojiť. Samozrejmosťou je aj Micro USB port. Firecracker má tiež vstavaný mikrofón, takže ho môžete využiť na konverzáciu hands free.

Firecracker

Viac možností pripojenia

Firecracker

Vysoká výdrž batérie

 

Firecracker sa pýši akumulátorom, ktorý poskytne až 25 hodín nepretržitého prehrávania. Je tiež osadený unikátnym LED svetlom a umožní až 7 hodín svietenia. Reproduktor tak môžete využiť na svietenie v tme, alebo ako prídavné osvetlenie na fotografie, ktoré chcete urobiť so svojim smartfónom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Monster SuperStar Firecracker Bluetooth khaki
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Monster SuperStar Firecracker Bluetooth khaki.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií