Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MOSH Airflow 626 sivá

Zobraziť katalóg
MOSH Airflow 626 sivá
3,6 5 hodnotení
Kancelárska stolička – otočná, asynchrónna mechanika, nosnosť 150 kg, anatomicky tvarované sedadlo s nastaviteľnou hĺbkou a výškou, bedrová opierka s nastaviteľnou výškou, podrúčky s možnosťou nastavenia posunu dopredu / dozadu, výšky, rotácie vrchnej časti, plastové kolieska, plastová konštrukcia, materiál poťahu sieťovina, materiál nohy plast, šírka 66 cm, nutná montáž, hmotnosť 21 kg
Variant
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MSH503 Produktové číslo:  MSH-EOC-31 Stránky výrobcu
MOSH Airflow 626 sivá 357,90 € Momentálne nedostupné

MOSH Airflow 626 sivá

PREPOJENIE KVALITY A NADČASOVÉHO DIZAJNU

Kancelárska stolička Airflow 626 bola navrhnutá na komfortné a ergonomické sedenie v kancelárii alebo pri vašom stole doma. Výrobca sa pri navrhovaní kancelárskej stoličky zameral na dizajnové vyhotovenie a dômyselné spracovanie z kvalitných materiálov, aby bolo zaistené maximálne pohodlie.

KANCELÁRSKA STOLIČKA MOSH AIRFLOW 626 MÁ ASYNCHRÓNNY MECHANIZMUS

Asynchrónny mechanizmus s patentovaným ručným ovládaním jednotlivých častí umožní nezávislý pohyb operadla na sedadle. Preto si môžete pri kancelárskej stoličke MOSH Airflow nastaviť hĺbku sedadla, pričom operadlo sa bude voľne pohybovať podľa pohybu užívateľa. Využiť môžete komfortnú hojdaciu funkciu s voľbou stupňa pružnosti operadla a možnosťou zafixovania v 3 uhloch. Pri kancelárskej stoličke MOSH Airflow 626 si ľahko upravíte aj výšku bedrovej opierky, ktorá napomáha lepšiemu držaniu tela.

KANCELÁRSKE STOLIČKY S POHODLNÝM OVLÁDANÍM

Ergonómia sedenia sa dá na kancelárskej stoličke MOSH Airflow jednoducho upraviť prostredníctvom troch páčok. Prvou nastavíte výšku stoličky, druhú sklon operadla a tretia slúži na nastavenie hĺbky sedadla. Kancelárska stolička MOSH je vybavená 3D opierkou hlavy s možnosťou nastavenia výšky, hĺbky aj uhla, vďaka čomu ju ľahko prispôsobíte svojej postave a zaistíte si tak oporu a ochranu pre krk. 3D podrúčky sú nastaviteľné vo všetkých smeroch.

STOLIČKA K PC VYROBENÁ VÝHRADNE Z KVALITNÝCH MATERIÁLOV

Moderné vyhotovenie stoličky k PC MOSH Airflow dopĺňa sieťovaný a vysoko priedušný materiál, ktorý sa ľahko udržuje čistý. Stolička k PC MOSH Airflow 626 je z 97 % recyklovateľná a prešla prísnymi testami BIFMA na bezpečnosť, odolnosť a udržateľnosť nábytku.

ERGONOMICKÁ STOLIČKA MOSH AIRFLOW 626 MÁ VYSOKÚ NOSNOSŤ A ODOLNOSŤ

Ergonomická stolička MOSH bola skonštruovaná tak, aby vydržala. Odolná konštrukcia s päťramenným hliníkovým krížom a piest triedy KGS 4 zaisťujú nosnosť až 150 kg. Kríž disponuje 5 kolieskami umožňujúcimi tichý a plynulý pohyb po ľubovoľnom povrchu. Piest ergonomickej stoličky MOSH Airflow 626 prešiel testom SGS a certifikáciou BIFMA. Vyhotovenie z vysoko kvalitnej zosilnenej ocele zaistí stabilné používanie a tiché otáčanie o 360°.

KANCELÁRSKA STOLIČKA SMOSH MÁ KVALITU NA PRVOM MIESTE

Výrobca si zakladá na kvalite svojich produktov. Preto sú všetky stoličky počas výrobného procesu kontrolované a zároveň sa vykonáva test odolnosti materiálov. Tento test prebieha na špeciálnom stroji, ktorý vystavuje stoličky predpísanému tlaku na sedák, operadlo alebo podrúčky. Kancelárska stolička MOSH Airflow 626 taktiež medzinárodnými testami BIFMA a EN1335.

Asociácia BIFMA (Business and Institutional Furniture Manufacturers Association) sa podieľa na vývoji noriem a zaisťuje, aby sa na trh dostali iba výrobky, ktoré tieto prísne normy spĺňajú. Certifikácia BIFMA zahŕňa okrem iného špecifické záťažové testy, ktoré zaručujú vysokú kvalitu a bezpečnosť výrobkov. Kancelárske stoličky MOSH boli testované podľa týchto noriem. Certifikát EN1335 zase potvrdzuje, že kancelárske stoličky boli navrhnuté a vyrobené s ohľadom na zdravie a pohodlie užívateľov.

ERGONOMICKÉ STOLIČKY MOSH AIRFLOW

Pozrite sa na porovnanie rôznych stoličiek MOSH série Airflow a vyberte si tú, ktorá vám bude vyhovovať najviac. Rozdiely sú v použitom mechanizme, nastaviteľnosti jednotlivých častí aj použitých materiáloch.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Určenie

Určenie
Kancelárske Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Otočná Hotovo!
Možnosť nastavenia
Výšky sedadla, Hĺbky sedadla, Výšky bedrovej opierky Hotovo!
Montáž
Nutná montáž Hotovo!
Sedadlo
Anatomicky tvarované Hotovo!
Opierky
S bedrovou opierkou, S podrúčkami Hotovo!

Podrúčky

Nastavenie podrúčok
Výška, Rotácia hornej časti, Posun dopredu/dozadu Hotovo!

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Plastové Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál kríža/nôh
Plast Hotovo!
Materiál konštrukcie
Plastová Hotovo!
Materiál poťahu
Sieťovina Hotovo!
Materiál výplne sedadla
Sieťovina Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
66 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
47,5 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
57,5 cm Hotovo!
Šírka sedadla
50,8 cm Hotovo!
Hĺbka sedadla min.
49 cm Hotovo!
Hĺbka sedadla max.
52 cm Hotovo!
Výška operadla min.
75 cm Hotovo!
Výška operadla max.
78,5 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
21 kg Hotovo!
Viac parametrov

Varianty MOSH Airflow 626 sivá:

MOSH Airflow 626 čierna

Kancelárska stolička – otočná, asynchrónna mechanika, nosnosť 150 kg, anatomicky tvarované sedadlo s nastaviteľnou hĺbkou a výškou, bedrová opierka s nastaviteľnou výškou, podrúčky s možnosťou nastavenia posunu dopredu / dozadu, výšky, rotácie vrchnej časti, plastové kolieska, plastová konštrukcia, materiál poťahu sieťovina, materiál nohy plast, šírka 66 cm, nutná montáž, hmotnosť 21 kg
Info
357,90 €
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat, kdy bude produkt opět skladem - máme zájem o 2 ks. Děkuji.

Min-Max hloubka sedáku? Připadně je dostupný manuál v pdf?

Dobrý den, předpokládám že je to hloupá otázka, ale pro jistotu se ptám - dá se na židli houpat a případně nastavit možnost houpání (houpání vs "zaseklý" stav v nějaké poloze, např základní)? Díky

Na stránkách výrobce je uvedena nosnost 120kg, zde je uvedeno 150kg. Jaká nosnost tedy platí? V případě, že se mi rozbije píst, kde mohu pořídit nový?

Dobry den... Chtel bych se zeptat kdy bodou tato kresla 2x bych si je hned vzal.

Dobrý den píše se v popisu že je židle na Objednání ale přitom objednat nejde jen hlídat dostupnost . Díky

Diskusia a poradňa k MOSH Airflow 626 sivá
Príslušenstvo pre MOSH Airflow 626 sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH AirFlow 626 šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOSH Airflow 626 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOSH Airflow 626 grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSH Airflow 626 - szürke.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií