Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej AD 1. týden květen

Mpman CSU 226

Zobraziť katalóg
Mpman CSU 226
CD prehrávač – prenosný, FM PLL rádio, USB, AUX IN, napájanie sieť/batérie
Kód:  MPM070c Produktové číslo:  CSU 226 Stránky výrobcu

Mpman CSU 226

Mpman CSU 226 využíva dvojicu reproduktorov s celkovým výkonom 3 W a prednastavený ekvalizér pre dosiahnutie jemných zvukových nuáns. Okrem mechaniky pre klasické CD-R alebo CD-RW je k dispozícii aj USB vstup pre pripojenie flash disku alebo MP3 prehrávača. CSU 226 nesklame ani priaznivcov rádiových staníc, vďaka zabudovanému FM tuneru ich môžete naladiť a uložiť až 16. Púšťate si hudbu, aby sa vám lepšie zaspávalo? Pomocou funkcie sleep môžete prehrávač naprogramovať tak, aby sa po určitom čase sám vypol. Zdanlivo zanedbateľnú, ale napriek tomu praktickú vychytávku predstavuje pevné držadlo pre jednoduché prenášanie.

Kľúčové vlastnosti CD prehrávača Mpman CSU 226

  • Kompatibilný s CD-R/RW, MP3 prehrávačmi a flash diskmi
  • Reproduktory s celkovým výkonom 3 W
  • Prednastavený ekvalizér
  • FM tuner (až 16 predvolieb pre rozhlasové stanice)
  • USB, AUX IN (3,5 mm jack)
  • Napájanie zo siete alebo pomocou batérií
  • Držadlo pre jednoduchšie prenášanie

Rozmery:
260 × 120 × 226 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupili jsme jako jednoduchý CD přehrávač pro babičku. Bohužel při otevírání CD mechaniky se CD mechanika automaticky zavírá a proto je vyžadována relativně velká síla pro otevření. Jedná se o chybu námi zakoupeného výrobku nebo je to vlastnost?

Diskusia a poradňa k Mpman CSU 226
Príslušenstvo pre Mpman CSU 226
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mpman CSU 226. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mpman CSU 226. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mpman CSU 226. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mpman CSU 226.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií