AP+ nový vizuál Aplikace

MSI E3 Krait GAMING V5

Zobraziť katalóg
MSI E3 Krait GAMING V5
Základná doska Intel C232, 2x PCIe x16, DDR4 2133, SATA III, M.2, 3x USB 3.1, USB 3.1 (type-C), Intel GLAN, DVI, HDMI, 7.1ch audio, ATX, TPM, sc1151
Kód:  AA392p2e Produktové číslo:  E3 KRAIT GAMING V5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI E3 Krait GAMING V5

Táto základná doska v ATX prevedení z dielne MSI je primárne určená pre hráčov. V skutočnosti ale predstavuje univerzálne riešenie ako pre gaming, tak i na serverové použitie. Svojím charakterom je doska určená na zostavenie takého stroja, ktorý uspokojí všetkých hráčov a IT geek zároveň - hrajte najnovšie hry a prevádzkujte aj svoj domáci server. Doska podporuje rýchle serverové DDR4 ECC pamäte, teda moduly s automatickou korekciou chýb. Ďalej ju vďaka socketu LGA1151 môžete osadiť ako serverovými procesormi Intel Xeon E3-1200 v5, tak aj našlapnutými procesormi radu Intel Core. Pre dostatočný herný výkon nechýba miesto pre dve grafické karty a podpora funkcie AMD CrossFire.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny pre hernú zostavu, pracovnú stanicu aj domáci server
  • Podpora DDR4 ECC serverových pamäťových modulov
  • Socket LGA1151 umožňuje osadenie procesormi Intel Xeon aj Core i7 a nižšími
  • Technológia AMD CrossFire podporuje dve grafické karty pre maximálny herný zážitok
  • UEFI grafický BIOS na jednoduchú administráciu, prehľad parametrov aj taktovania
  • Moderný M.2 slot pre ultrarýchle SSD disky

Na hry aj pre pracovné nasadenie

Osaďte motherboard E3 Krait GAMING V5 najnovšou generáciou Intel procesorov z rodiny Skylake, napríklad Core i7 alebo nižšími, venujte sa hraniu a užite si extrémny výkon vďaka možnosti pretaktovania alebo zvoľte serverové procesory radu Intel Xeon E3-1200 v5, ktoré síce nie sú vhodné na pretaktovanie, za to ale ponúkajú extrémnu stabilitu a spoľahlivosť.

Či už sa rozhodnete akokoľvek, môžete naplno využiť výhody M.2 rozhrania na pripojenie ultrarýchlych SSD diskov aj rýchleho SATA 6 Gb/s rozhrania na svižný chod jedného či viacerých HDD. Podpora zapojenia do RAID umožňuje zrkadlenie diskov, takže sú vaše dáta v prípade zlyhania jedného z nich vždy bezpečne zálohované na druhom. Samozrejme nechýba ani šestica rýchlych USB 3.1 portov z toho jeden s obojstranným konektorom USB-C. Na pripojenie periférii sa potom hodí štvorica USB 2.0 portov. O sieťovú komunikáciu sa stará gigabitová sieťová karta a o zvuk zase integrovaná 8 kanálová zvuková karta Realtek.

Moderná technológia od Intelu

Základná doska sa teší podpore technológie Intel Rapid Storage, ktorá optimalizuje dátové prenosy medzi diskami a dosahuje tak vyššie rýchlosti a stability pri menšej spotrebe energie. Ďalej dynamicky pracuje s najčastejšie používanými dátami aplikácií a ukladá ich primárne na SSD jednotku, zatiaľ čo objemnejšie dáta odkladá na HDD. Vďaka tomu sa významne skracuje prístupová doba k dátam a dochádza k zrýchleniu celého systému i práci s aplikáciami.

Druhou novinkou je podpora technológie Intel Extreme Memory Profile (XMP), ktorá umožňuje jednoduché a rýchle pretaktovanie pamätí aj procesora na úrovni BIOSu alebo prostredníctvom konkrétnej aplikácie, ktorá pracuje pod operačným systémom. V kombinácii s grafickým UEFI BIOS-om s podporou myši sa v ňom veľmi ľahko a rýchlo zorientujete.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel C232 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel C232 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude do nej sedieť procesor Intel Xeon E3-1245 v5?

Dobry den, kupil som tuto dosku a ... je tu akoze odporucany intelacky ssd len mensi detail je ze som si pozrel stranku a nepatri medzi podporovane ssd-cka, intel 600p, Mam ten ssd len znamy ktoremu som to dal zlozit mi povedal ze je to notbukacky ssd. Da sa s tym daco zrobit dajaky adapter alebo ?

Konektory vystup spredu su 2x 2.0 a 2x 3.0, ne 7typC gen 2 xD

Dobrý den, chtěl bych si slořit PC s touto základní deskou, ale nejdříve bych si rád ověřil kompatibilitu. CPU: Prod. číslo: BX80662E31230V5 GPU: Prod. číslo: GTX 1060 GAMING X 6G RAM: Prod. číslo: CMK16GX4M4A2133C15 HDD: Prod. číslo: ST1000DM003 SSD: Prod. číslo: SHFS37A/120G Zdroj: Prod. číslo: SS-620GM2 S pozdravem Dušan Salač

Diskusia a poradňa k MSI E3 Krait GAMING V5
Príslušenstvo pre MSI E3 Krait GAMING V5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI E3 KRAIT GAMING V5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI E3 KRAIT GAMING V5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI E3 KRAIT GAMING V5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI E3 KRAIT GAMING V5.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií