AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Muc-Off Bike Cleaner 2,5 L

Zobraziť katalóg
Muc-Off Bike Cleaner 2,5 L
4,7 8 hodnotení
Čistič – nanotech, biologicky odbúrateľný, zásaditý, antikorózna prísada, bez kyselín a rozpúšťadiel
Kód:  SPTmo001 Produktové číslo:  5037835995008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Muc-Off Bike Cleaner 2,5 L

Muc-Off Bike Cleaner je moderný čistiaci prípravok na bicykel využívajúci technológiu nano častíc. Práve nano častice vďaka svojej malej veľkosti ľahko preniknú špinou a odstránia ju na molekulárnej úrovni. Ďalšie plus prípravku Muc-Off Bike Cleaner predstavuje úplná biologická odbúrateľnosť – nezaťažujete prírodu. Čistiaci prostriedok je zásaditý, neobsahuje škodlivé kyseliny, alebo rozpúšťadlá. Môžete ho použiť na všetky časti bicykla. Súčasťou čističa na bicykel sú protikorózne prísady, ktoré chránia kovové časti v priebehu umývania. Skvele si poradí s odstránením biologických nečistôt akými sú mušky, prach, bahno. Nenaruší cielene nanesené mazivá na reťazi, vidliciach a podobne. Je úplne bezpečný pri kontakte s kovom, eloxom, chrómom, titánom, lakom, carbonom, plastom, či gumou. Balenie obsahuje 2,5 litra prípravku.

Hlavné prednosti – Muc-Off Bike Cleaner

  • Čistiaci prostriedok na bicykel s nano technológiou
  • Odstraňuje nečistoty na molekulárnej úrovni
  • Úplne biologicky odbúrateľný a zásaditý
  • Antikorozívne prísady chránia kovové časti
  • Nenarušuje nanesené mazivá
  • Vhodný na čistenie celého bicykla
  • Veľmi jednoduchá aplikácia a bezpečné použitie
  • Pri použití čističa nehrozí poškodenie povrchu bicykla

Aplikácia prípravku Muc-Off Bike Cleaner

Čistiaci prípravok sa nanáša pomocou rozprašovača na celý bicykel. Následne necháte prípravok cca 3 – 5 minút pôsobiť a potom opláchnete vodou. Muc-Off Bike Cleaner nie je agresívny, preto sa nič nestane ak ho necháte na povrchu dlhšie. Pri jeho používaní nehrozí obvyklé poškodenie laku, alebo krehnutie plastov.

Parametre a špecifikácia

Objem
2 500 ml Hotovo!

Objem

Objem
2 500 ml Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pozor, neprodávají to v lahvi s rozoprašovačem, ale v kanystru!!! Reklamace Alza neuznává, recenze nezveřejňuje a dotazy tady v diskuzi maže!!!

Diskusia a poradňa k Muc-Off Bike Cleaner 2,5 L
Príslušenstvo pre Muc-Off Bike Cleaner 2,5 L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Muc-Off Bike Cleaner 2,5L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Muc-Off Bike Cleaner 2,5L.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií