AP+ nový vizuál Motorola Edge 50 Family

MyPhone S-line biely

Zobraziť katalóg
MyPhone S-line biely
4,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 4.7"IPS 1280x720, procesor Cortex A7 (MT6589) 1.2GHz Quad Core, fotoaparát 8mpx, 1GB RAM, interná pamäť 16GB, dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, MicroSDHC, Android 4.2
Kód:  PP539s2 Stránky výrobcu

MyPhone S-line biely

nehľadajte žiadne kompromisy ! Inteligentný telefón značky MyPhone s operačným systémom Android 4.2 vyniká svojim moderným dizajnom, kvalitnými materiálmi, podporou 2 SIM kariet, ale tiež atraktívnou cenou . Na prvý pohľad zaujme veľmi tenkým telom a nádherným 4,7" IPS displejom , ktorého farebné podanie je na vysokej úrovni. Srdcom telefónu je nový, rýchly, úsporný štvorjadrový procesor, ktorý sa pri práci len tak nezadýchá. Výsledkom použitia energeticky úsporných komponentov spolu s optimalizovaným, takmer čistým operačným systémom a veľkou batérií je extrémne dlhá výdrž telefónu .

Špičkový hardvér

Bezproblémová obsluha dvoch SIM kariet podporovaná operačným systémom Android 4.2. Ideálny pre užívateľov, ktorí majú súkromný a firemný telefón.

Superrýchly download aj upload v modernej 3G sieti - kdekoľvek a kedykoľvek máte k dispozícii ten najrýchlejší prenos dát.

Moderný štvorjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,2 GHz. Najnovší a najlepší procesor pre mobilné telefóny na trhu z hľadiska spotreby energie.

Výborný zvuk zosilňovača značky YAMAHA
v spojení s Bluetooth 4.0 s A2DP a EDR zaisťuje dokonalé počúvanie hudby pomocou bluetooth sady.

Fotoaparát


Jedno z najlepších riešení na trhu s optikou pre mobilné telefóny. Lepšie ako fotoaparát v iPhone 4S.
Dynamické HDR dokáže vykresliť krásne zábery v protisvetle alebo za šera a rozpoznávania tváre
a úsmevu
uľahčí zaostrovanie.
Nechýba podpora nahrávania 1080p videí,
u ktorých máte dokonca možnosť manuálneho ostrenia.

Dokonalý displej


Senzačný IPS displej vyniká vernou reprodukciu farieb a ochrannou vrstvou proti poškriabaniu. Formát displeja s uhlopriečkou 4,7" je ideálny na jednoduchú obsluhu a zároveň neobťažuje neprakticky veľkým rozmerom tela prístroja.

Obľúbený operačný systém


Telefón nie je zahltený predinštalovanými aplikáciami . Vybraných bolo iba zopár praktických a zaujímavých aplikácií. Každý používateľ sa môže sám rozhodnúť, aké aplikácie si nainštaluje z obchodu Play.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MyPhone S-line biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyPhone S-line bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MyPhone S-line weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MyPhone S-line weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MyPhone S-line bílý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií