AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nafukovací matrac Finish zelená

Zobraziť katalóg
Nafukovací matrac Finish zelená
Nafukovacie lehátko
Kód:  HRA440o5b Produktové číslo:  ASRT6942138940480 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nafukovací matrac Finish zelená Predaj skončil

Nafukovací matrac Finish zelená

Kvalitný nafukovací matrac FINISH si nájde svoje uplatnenie najmä v sparných letných dňoch pri mori. Dopraje vám pohodlie vo vlnách i na pokojnej vode. Je vyrobená z veľmi robustného a kvalitného vinylu. Ten zaistí dlhú výdrž a tiež vás nerozhodí kamienok či iná nerovnosť. Matrac sa pochváli aj prítomnosťou poistných ventilov. Stabilitu a pevnosť pri nafúknutí zaisťuje dvojkomorový systém. Súčasťou balenia je aj sada náplastí pre prípadnú opravu po nepredvídané nehode. Rozmery matracu sú 183 x 69 centimetrov.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
183 x 69 cm

Farebné prevedenie:
zelené

Parametre a špecifikácia

Typ
Ležadlo Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Ležadlo Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nafukovací matrac Finish zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nafukovací matrace Finish zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beenden Sie grüne aufblasbare Matratze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beenden Sie grüne aufblasbare Matratze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Befejezés zöld felfújható matrac.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií