Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Náhradné hlavice k elektrickým zubným kefkám a sprchám ORAL-B - oral-B Trizone

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Rotačná
(0)
Magnetická iO
(0)
Sonická
(0)
Oscilačná
(1)
Ústna sprcha
(0)
Podľa radu
Oral-B iO
(0)
Oral-B Pro
(1)
Oral-B pre deti
(0)
Oral-B Sonic Pulsonic
(0)
Všetky Oral-B
(0)
Určenie
Dospelých
(1)
Detské
(0)
Počet kusov
2 ks
8 ks
-
Filtrovať
Vyberajte produkty z kategórie Náhradné hlavice k elektrickým zubným kefkám a sprchám ORAL-B - oral-B Trizone. Aktuálne máme v ponuke 1 položiek. Väčšinu z nich pritom máme na sklade. Až k vám domov ich tak doručíme do druhého dňa. Zaujímajú vás produkty s inými špecifikáciami než: Náhradné hlavice k elektrickým zubným kefkám a sprchám ORAL-B - oral-B Trizone? Tak sa pozrite do hlavnej kategórie Náhradné hlavice k elektrickým zubným kefkám a sprchám, kde nájdete kompletnú ponuku.
1 položka
Oral-B Sensitive 4 ks - Náhradné hlavice k zubnej kefke Varianty
4,9 172×
Oral-B Sensitive 4 ks
Náhradné hlavice k zubnej kefke – na Oral-B Advance Power, Oral-B Genius, Oral-B Pro, Oral-B Pro-Health Power, Oral-B SmartSeries, Oral-B Stages Power Kids, Oral-B Triumph, Oral-B Trizone a Oral-B Vitality, 4ks v balení - 4,23 €/ks - Od 4,23 €/1 ks
Super cena
16,90 € Ušetríte 1,55 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: ORAEK043

Náhradné hlavice k elektrickým zubným kefkám a sprchám ORAL-B - oral-B Trizone

Náhradné hlavice k elektrickým zubným kefkám a sprchám ORAL-B - oral-B Trizone– alternatívy

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné náhradné hlavice k elektrickým zubným kefkám a sprchám ORAL-B Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie náhradné hlavice k elektrickým zubným kefkám a sprchám ORAL-B
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií