AlzaPlus+ sport AD elektro

Nash ZT Arctic Suit

Zobraziť katalóg
Nash ZT Arctic Suit
Komplet – pánsky, určený pre rybárov, tvorený vysokými nohavicami a bundou, vyrobený zo 100% polyestru, výplň z dutých vlákien, vodoodolný, vodný stĺpec 5000mm, bunda s 2 vonkajšími i vnútorným vreckom, rukávy s manžetou, nohavice s vreckami na bokoch, integrované šráky
Kód:  RYB016013nad Produktové číslo:  RYB016013nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nash ZT Arctic Suit Predaj skončil

Nash ZT Arctic Suit

Komplet Nash ZT Arctic Suit vám zaručí na vašich rybárskych výpravách v zimných mesiacoch skvelý tepelný komfort a pohodlie. O to sa postarajú vysoké nohavice a bunda, ktoré sú vyrobené zo 100 % polyesterového materiálu. Ten je pritom doplnený o takisto polyesterové páskové švy a výplň z dutých vlákien, čo zaistí kompletu vodoodolnosť. Použitý materiál navyše zamedzuje vzniku studených miest a umožní vám úplne neobmedzený pohyb v rybárskom komplete Nash ZT Arctic Suit.

Kľúčové vlastnosti rybárskeho kompletu Nash ZT Arctic Suit

  • Pohodlný pánsky rybársky komplet Nash ZT Arctic Suit
  • Komplet Nash ZT je určený na nosenie v zime
  • Arctic Suit je vyrobený zo 100 % polyesterového materiálu
  • Polyesterové páskové švy a výplň z dutých vlákien
  • Nash ZT Arctic Suit s vodným stĺpcom 5 000 mm
  • Komplet tvorí bunda a nohavice
  • Vrecká na uloženie drobného príslušenstva
  • Nastaviteľné rukávy, pás, šráky, kapucňa aj nohavice
  • Farebné vyhotovenie: hnedo-zelené

Veľa miesta na uloženie nielen rybárskych drobností

Súčasťou kompletu Nash je pohodlná bunda s množstvom praktických pomôcok. Uloženie drobného rybárskeho príslušenstva umožnia dve vonkajšie vrecká uzatvárateľné na zips, zatiaľ čo mobilný telefón si uschováte do vnútorného vrecka. Rukávy sú na svojom konci opatrené manžetou, vďaka ktorej ich utiahnete podľa potreby. Tiež pás bundy môžete prispôsobiť vašej postave a kapucňu lemovanú v camo štýle naproti tomu je možné upraviť pomocou integrovanej gumičky.

V komplete Nash ZT Arctic Suit vydržíte pri vode dlhé hodiny

Nohavice s trakmi sú vybavené dvoma vodotesnými vreckami na bokoch, do ktorých môžete uložiť ďalšie nevyhnutnosti. V spodnej časti nohavíc Nash nechýbajú manžety na suchý zips, aby ste si ich mohli nastaviť s ohľadom na použité topánky. Šráky si pritom tiež prispôsobíte na výšku svojej postavy. Komplet Nash ZT Arctic Suit disponuje vodným stĺpcom 5 000 mm a priedušnosťou 3 000 g/m. Na vašich rybárskych výpravách vám poskytne skutočne perfektný tepelný komfort, a tak vydržíte pri vode dlhé hodiny.

Veľkosti:
10 až 12 rokov, 12 až 14 rokov, S, M, L, XL, XXL, XXXL a 5XL


Poznámka:
» Všetky rybárske komplety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash ZT Arctic Suit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nash ZT Arctic Suit.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií