Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Navigační systém Garmin Nuvi 360 Atlas 10R + CityNavigator NT

Zobraziť katalóg
Navigační systém Garmin Nuvi 360 Atlas 10R + CityNavigator NT
Navigácia Garmin Nuvi 360 - GPS modul do auta s 3D navigací + TOPO Czech v1 + CityNavigator NT, slovník, MP3, 2GB, USB, BT, SiRF III
Kód:  PP553b Produktové číslo:  010-00455-10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Navigační systém Garmin Nuvi 360 Atlas 10R + CityNavigator NT Predaj skončil

Navigační systém Garmin Nuvi 360 Atlas 10R + CityNavigator NT

Kompaktné navigačný modul, ktorý sa zmestí takmer do každej kapsy, určený jak pro použití do ruky tak i automobilu s kvalitným farebným dotykovým displejom.Displej má možnosť nastavenia intenzity podsvietenia a zmeny farieb na nočné a denné použitie.Pre nočný režim sa nastaví farba displeja tak, aby nedráždily oči pri dlhšej ceste v noci a zároveň je veľmi dobre čitateľný aj na priamom slnku.Táto voľba sa dá nastaviť ručne alebo sa nastavuje automaticky podľa vypočítaného východu/západu slnka na aktuálnu pozíciu.

Ovládanie prístroja je veľmi intuitívne a prebieha pomocou dotykového displeja.Menu, ktoré je plne lokalizované do češtiny, je navrhnuté veľmi ergonomicky a dá sa v ňom po chvíľke veľmi dobre zorientovať a rýchlo sa dostať ku všetkému potrebnému.U displeja môžete zvoliť dobu spoždění vypnutie posvícení (v prípade, že je prístroj používaný ako MP3 prehrávač) a možno kalibrujú dotykový displej a vďaka tomu zlepšiť presnosť ovládania podľa konkrétneho užívateľa.

Menu je rozdelené do troch hlavných módov, kde buď prijímač zobrazuje aktuálnu polohu na mape (mód Zobraziť mapu), ďalej mód, kedy Vás povedie po vopred vybranej trase (mód Kam viesť?) A mód pod ktorým je schovaná jazykový sprievodca, cestovný sprievodca, MP3 prehrávač, prehliadač obrázkov, svetový čas, konverzia jednotiek, konverzie mien a kalkulačka (mód Cestovanie).

Navigácia prebieha ako graficky na mape, tak aj hlasovo, keď Vám príjemný ženský hlas napovedá a upozorňuje, kde odbočiť, ako ďaleko je ku križovatke av akom pruhu sa držať.Zobrazenie mapy možno vybrať z troch možností, a to 3D zobrazenie, z vtáčej perspektívy s dynamicky sa otáčajúci mapou alebo s pevne stanoveným severom.Nastaviť sa dá v niekoľkých krokoch, koľko detailov sa bude zobrazovať.

Novinkou tejto verzie je implementácia bluetooth rozhranie, vďaka ktorému možno prístroj použiť aj ako handsfree súpravu pre váš mobilný telefón.Odpadnú tak starosti sa ztlumováním navigačných príkazov počas telefonovaním, pretože o túto činnosť sa Garmin Nuvi postará úplne sám.

Prístroj má zabudovanú pamět 2 GB a možnosť rozšírenia zabezpečuje slot na SD karty.Ďalej je prístroj vybavený mini USB konektorom, ktorý je určený na prenos dát a napájanie, patch konektorom pre pripojenie externej antény a 3,5 mm jack pre stereo slúchadlá.

Mapový softvér obsahuje databázu ubytovacích a stravovacích zariadení, a čerpacích staníc v blízkosti vašej aktuálnej pozície.Ďalej možno prednastaviť miesto, kam sa chcete vrátiť a po štyroch stlačení Vám prístroj naplánuje trasu domov z aktuálnej pozície.Plánovanie trás je možné voliť buď kratšiu trasu alebo rýchlejšiu trasu a je možné voliť medzi viacerými typmi vozidla, ktorým idete alebo či idete pešo.

Súčasťou dodávky je vynikajúci turistická mapa TOPO Czech v1 a vo vnútornej pamäte nainštalovaná mapa celej západnej Európy CityNavigator NT.

V balení ďalej nájdete dátový USB kábel na prenos máp a napájanie z počítača, sieťový adaptér pre dobíjanie, prísavný stojánek do automobilu a napájací autoadaptér.

Parametre a špecifikácie:

GPS:
GPS prijímač:12 kanálový, paralelný, WASS/EGNOS kompatibilný
Autolokace:2 min.
Studený štart:45 sec.
Teplý štart:15 sec.
Prepočet pozície:1x za sekundu
Presnosť GPS:7-10 metrov (WAAS/EGNOS 2-3 metre)
Presnosť v určení rýchlosti:0,2 km/hod.

Hmotnosť a rozmery:
Veľkosť:9,83 x 7,39 x 2,21 cm
Hmotnosť:144 g
Veľkosť displeja:7,1 x 5,3 cm
Rozlíšenie displeja:320 x 240 pixelov
Typ a počet farieb displeja:dotykový, TFT 64.000 farieb

Odolnosť:
Rozsah teplôt:0 ° C až +60 ° C
Odolnosť proti vode:nie je odolný vodcovi vode

Prepojenie:
Bluetooth pre pripojenie mobilného telefónu
Interface:USB port
Kapacita pamäte pre záznam máp:externú SD dátové karty
Anténa:PATCH s možnosťou pripojenia externej antény (MCX)
3,5 mm stereo jack

Napájanie:
Batéria:vnútorné LiIon akumulátor s priamym nabíjania z externého napájania.
Životnosť batérií:4 až 8 hodín podľa podsvietenia (ukazovateľ nabitia akumulátora)
Externý zdroj:12/24 V pomocou kábla do cigaretového zapaľovača, zo sieťového adaptéra alebo USB kábla.

Ostatné parametre:
Jazyk ovládanie:Čeština + 12 ďalších jazykov.
Uložené body:až 500 s názvom, symbolom a výškou.
Zvuková znamení:hlasové pokyny pri navigáciu križovatku po križovatke prostredníctvom interného reproduktora.

Súčasti dodávky:
Prístroj so zabudovaným reproduktorom a Li-Ion akumulátor
Sieťový adaptér
Napájací adaptér a prísavný stojánek do automobilu
Dátový kábel USB
CD s mapou TOPO Czech v1
Mapa CityNavigator NT v8
Návod k prístroju ak mapám

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Navigační systém Garmin Nuvi 360 Atlas 10R + CityNavigator NT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Navigační systém Garmin Nuvi 360 Atlas 10R + CityNavigator NT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Navigační systém Garmin Nuvi 360 Atlas 10R + CityNavigator NT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Navigační systém Garmin Nuvi 360 Atlas 10R + CityNavigator NT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Navigační systém Garmin Nuvi 360 Atlas 10R + CityNavigator NT.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií