Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NAVITEL R700 Dual GPS

Zobraziť katalóg
NAVITEL R700 Dual GPS
Kamera do auta – duálna, rozlíšenie Full HD (1920×1080), 2.7 " LCD, uhol záberu 170°, so záznamom zvuku, nahrávanie v slučke, microSD, detekcia nárazu, automatické spustenie, ochrana súborov
Kód:  PP720b9 Produktové číslo:  8594181741682 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL R700 Dual GPS

Záznamová kamera do auta NAVITEL R700 Dual GPS je skvelým špiónom aj spoločníkom vo vašom vozidle. Vďaka štvorvrstvovej šošovke zvládne kamera NAVITEL R700 Dual GPS nahrávať a zhotovovať veľmi detailné snímky. Kamera do auta disponuje tiež Night Vision senzorom SONY IMX307, panoramatickým záznamom v uhle až 170° a rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080). Táto univerzálna kamera je vybavená digitálnym tachometrom a vďaka GPS vstavanej anténe vám budú dostupné neustále aktuálne dáta o vašej ceste. Dôležitou prednosťou kamery NAVITEL R700 Dual GPS je zadná kamera, ktorá vám dovolí nakrúcať duálny záznam. Táto zadná kamera dosahuje rozlíšenie 1 280 × 720 a uhol záberu až 90°. Navyše je chránená vodoodolným stupňom ochrany IP65.


Kľúčové vlastnosti kamery do auta NAVITEL R700 Dual GPS

  • Autokamera s technológiou duálneho záznamu
  • Perfektný prehľad na 2,7" displeji s rozlíšením 320 × 240
  • Kamera je vybavená digitálnym tachometrom
  • Predná kamera disponuje vysokým rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080) a záznamom s 30 snímkami za sekundu
  • Vstavaný senzor SONY IMX307 (Night Vision) zabezpečí perfektnú viditeľnosť aj za horších svetelných podmienok
  • Sklenená 4-vrstvová šošovka sa postará o ešte vyššiu kvalitu záznamu spoločne so širokým zorným uhlom 170°
  • Zadná kamera je vybavená rozlíšením videa 1 280 × 720 a 30 snímkami za sekundu
  • Uhol záberu zadnej kamery dosahuje až 90°
  • Vodoodolná ochrana zadnej kamery stupňom IP65
  • Ďalšie funkcie kamery NAVITEL R700 Dual GPS ako mikrofón, automatický štart, záznam do slučky,
  • So vstavanou GPS anténou budete mať dostupnú neustále aktuálnu databázu s včasným podaním informácií o trase
  • Vďaka mobilnej aplikácii NAVITEL DVR Center si môžete prezerať vaše záznamy v reálnom čase, nastavovať funkcie alebo ukladať súbory do vášho smartfónu alebo tabletu
  • Samozrejmosťou pre kameru R700 Dual GPS je G-senzor vnímajúci otrasy
  • Ku kamere do auta NAVITEL R700 Dual GPS dostanete poukaz na aplikáciu s predinštalovanými zahraničnými mapami až 43 európskych krajín a niekoľkých ďalších mimo EÚ

NAVITEL R700 Dual GPS - spoľahlivý pomocník na vašich cestách

Autokamera NAVITEL R700 Dual GPS disponuje veľmi moderným rozhraním, vďaka ktorému si uchováte záznamy z vašich ciest vo veľmi vysokej kvalite. Prehľad zaistí displej s uhlopriečkou 2,7" a rozlíšením 320 × 240. Ďalej je táto univerzálna kamera do auta vybavená aj digitálnym tachometrom a GPS informátorom.

Kamera do auta NAVITEL R700 Dual GPS vidí všade

So vstavaným senzorom SONY IMX307 (Night Vision), kvalitnou 4-vrstvovou sklenenou šošovkou a širokým zorným uhlom 170° tejto kamery do auta NAVITEL R700 Dual GPS uvidíte ako vedľajšie jazdné pruhy, tak aj okraje cesty. Budete tak mať perfektný prehľad o všetkom dianí na vozovke. Vysoko kvalitný záznam prednej kamery zaisťuje rozlíšenie Full HD (1 920 × 1 080) s 30 snímkami za sekunduMikrofón zaistí nahrávanie všetkých zvukov vo vnútri auta - môžete tak kedykoľvek doplniť dianie na ceste o svoj komentár. V prípade zapojenia kamery do elektrickej siete sa NAVITEL R700 Dual GPS automaticky spustí pri zapnutí motora automobilu.

Bezpečnosť na prvom mieste

Kamera do auta NAVITEL R700 Dual GPS má vo svojej výbave vstavanú GPS anténu s aktuálnou databázou, takže zvyšuje bezpečnosť vašej jazdy včasným podaním neustále aktualizovaných informácií napr. o potenciálne rizikových úsekoch či umiestnení rýchlostných kamier. Akonáhle sa ocitnete pred nejakou takou hrozbou, inteligentný systém kamery NAVITEL R700 Dual GPS aktivuje systém upozornenia a vy budete hneď vedieť, na čo si dať pozor.

Mobilná aplikácia na uľahčenie práce s kamerou

Vďaka možnosť použitia aplikácie NAVITEL DVR Center si budete môcť neobmedzene prezerať vaše záznamy z vašej autokamery NAVITEL R700 Dual GPS v reálnom čase, prenastaviť funkcie samotného zariadenia alebo ukladať snímky či videá do vášho inteligentného telefónu či tabletu, resp. ďalej ich zdieľať na sociálnych sieťach alebo zasielať e-mailom.

Dvojitý prehľad nad situáciou na ceste

Vďaka dvom kamerám na vás čaká rovno dvojitá porcia záznamov. Predná kamera NAVITEL R700 Dual GPS bude sledovať dianie vpredu pred autom a zadná kamera uvidí každého, kto sa vám bude nepríjemne lepiť na nárazník. Zadná kamera disponuje rozlíšením videa 1 280 × 720 a 30 snímkami za sekundu. Zároveň získate možnosť obstarania statického záberu s vysokým rozlíšením. Uhol záberu zadnej kamery NAVITEL R700 Dual GPS dosahuje až 90°. Kameru môžete jednoducho pripevniť na zadné sklo pomocou nálepky alebo na zadnú ŠPZ pomocou kovového držiaka a skrutiek. Táto kamera disponuje stupňom ochrany IP65, ktorý ju ochráni pred prípadným vniknutím vody.

Chránené záznamy kamery do auta NAVITEL R700 Dual GPS

Samozrejmosťou pre kameru NAVITEL R700 Dual GPS je G-senzor vnímajúci otrasy, parkovací režim a funkcia automatického štartuDuálna kamera do auta R700 Dual GPS nahráva všetky záznamy do slučky, čím vymazáva najstaršie získané záznamy. Pokiaľ ale dôjde k nárazu či inému ostrému manévru, G-senzor taký záznam ochráni pred vymazaním, a vy tak budete mať uchovaný dôkazný materiál.

Za hranice s automobilovou kamerou NAVITEL R700 Dual GPS

Nemusíte sa obmedzovať len na Slovenskú republiku, ale budete môcť vyraziť tiež na preskúmavanie cudzích krajín za hranicami. S kamerou NAVITEL R700 Dual GPS sa nestratíte nikde, máte totiž vďaka poukazu na aplikáciu Navitel Navigator možnosť vybaviť sa balíčkom predinštalovaných máps ktorými sa môžete vydať do 43 európskych krajín, ďalej Bieloruska, Kazachstanu, Ruska a Ukrajiny. K tomu sú mapy pravidelne aktualizované až štyrikrát do roka a za túto službu nič navyše neplatíte. Tak hor sa na výlet!


Obsah balenia automobilovej kamery NAVITEL R700 Dual GPS

  • Záznamová kamera NAVITEL E707 MAGNETIC
  • Držiak na čelné sklo
  • Adaptér do auta 12/24 V
  • Mini-USB kábel
  • Zadná kamera
  • Video kábel
  • Čistiaci obrúsok z mikrovlákna
  • Používateľská príručka
  • Záručný list
  • Poukaz na aplikáciu Navitel Navigator


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Nabíjačka do auta Hotovo!
Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
69 g Hotovo!
Šírka
5,4 cm Hotovo!
Výška
5,1 cm Hotovo!
Hĺbka
3,3 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
170 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je zadní kamera venkovní (nevadí jí sníh, mráz, atd)?

Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouhý má napájecí kabel, děkuji.

Diskusia a poradňa k NAVITEL R700 Dual GPS
Príslušenstvo pre NAVITEL R700 Dual GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL R700 Dual GPS (radary 47 zemí). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAVITEL R700 Dual GPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAVITEL R700 Dual GPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NAVITEL R700 Dual GPS.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií