MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Neato XV ™ Signature Pro

Zobraziť katalóg
Neato XV ™ Signature Pro
2,5 2 hodnotení
Robotický vysávač robotický vysávač pre upratovanie kobercov, tvrdých podláh, linolea, vinylu, dlaždíc, HEPA filter, zásobník 0.66l, doba prevádzky 40-60min, nabíjacia základňa, kefa s čepeľami, kefa pre alergikov a majiteľov zvierat
Kód:  NTA110b Produktové číslo:  945-0065

Neato XV ™ Signature Pro

Tri dôvody prečo je Neato XV Signature lepší:

Patentovaná technológia navádená laserom umožňuje dokonalú přesnosť.

Ľahko zmapuje celú miestnosť a vypočíta efektívny plán upratovania.

Metodicky čistí miesto vedľa miesta, bez toho aby narážal do prekážok.

Laserový navádzací systém je schopný oskenovať a namapovať miestnosť pre maximálne optimalizované upratovanie. Väčšia kefa, filtr a zberný priestor umožňujú vysávaču obsiahnuť veľké množstvo nečistôt. Jednoducho preto naplánujte automatizované denné upratovanie alebo stlačte tlačidlo pre okamžité zahájenie procesu. Neato XV Signature sa sám vráti do nabíjacej základne, skôr ako mu dôjde energia, a ihneď po nabití zaháji upratovanie na mieste, kde skončil naposledy.
 

 
Design, který skvele vyzerá aj funguje
Orientáciu v menu LCD displeja zvládnete za chvíľu aj bez návodu
Vysávače Neato vyhrávajú jeden spotrebiteľský test za druhým. Nie je divu. Na rozdiel od konkurencie nemajú zbytečne široké okraje, takže dokonale vyčistí aj rohy, či zle dostupné miesta. Ľahko prechádzajú z miestnosti do miestnosti medzi rôznymi typmi podlahových krytín. Vďaka inteligentnému systému ohraničenia môžete vysávaču zabrániť, aby vysal miesto, které upratať nechcete. Staviate puzzle na zemi? Nehrozia žiadne omylom vysaté dieliky!
  1. Najvyšší sací výkon na trhu
  2. Dôkladné vysátie v rohoch a pozdĺž stien
  3. Presná laserová navigácia
  4. Nenaráža do stien a predmetov
  5. Systematické upratovanie
  6. Na všetky typy podláh
  7. Bezsáčková prevádzka
  8. Plánovanie upratovania s presnosťou na minúty
Spolu s vysávačom získate 2 HEPA filtre, ktoré umožnia zachytenie jemných nečistôt, vysoko efektívna kefa s čepeľami a 180 cm magnetické hraničné pásky. Súčasťou balenia je tiež unikátna kefa, vytvorená špeciálne na čistenie kobercov a odstraňovanie zvieracích chlupov, čo ocenia alergici aj majitelia domácich mazlíčkov. Typická doba prevádzky predstavuje 40 – 60 minút.

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
2,94 h Hotovo!
Doba chodu
58,82 min Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Neato XV ™ Signature Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neato XV™ Signature Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Neato XV Signature für 945-0065. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Neato XV Signature für 945-0065. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Neato XV™ Signature Pro.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií