AP+ nový vizuál PET

NESPRESSO KRUPS Prodigio XN410TCP

Zobraziť katalóg
NESPRESSO KRUPS Prodigio XN410TCP
5 2 hodnotení
Kávovar na kapsuly – 1710W, tlak 19bar, nádoba na vodu 1l, Bluetooth
Kód:  KRUNES03 Produktové číslo:  XN410TCP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO KRUPS Prodigio XN410TCP

Patríte medzi milovníkov kávy, ktorí idú s dobou, a radi si uľahčujú život modernými technológiami? Práve pre vás je tu KRUPS Prodigio, prvý kávovar, ktorý nielen že pripraví vynikajúcu kávu, ale vďaka jeho prepojeniu s vaším smartfónom vás upozorní na dochádzajúce kapsuly, nutnosť prístroj odvápniť alebo vás interaktívne prevedie svojou obsluhou. Nič vám teda nebráni vyložiť si nohy na stôl a nechať si pripraviť voňavú kávu z kapsúl Nespresso. Prodigio zvládne takmer všetko sám. Nahreje sa za neuveriteľných 25 sekúnd, použitú kapsulu automaticky presunie do priehradky a po 9 minútach nečinnosti sa sám vypne. Ako darček na privítanie navyše dostanete kazetu s kávovými kapsulami.

Dôvody na kúpu

  • Kávovar prepojiteľný so smartfónom
  • Spojenie cez Bluetooth a aplikáciu Nespresso (skontrolujte kompatibilitu tu)
  • Príprava lahodnej kávy z kávových kapsúl Nespresso 
  • Odnímateľná nádoba na vodu s objemom 1 l
  • Výnimočný tlak 19 barov
  • Nahriatie za neuveriteľných 25 s
  • Automatické vypnutie prístroja po 9 min
  • Možnosť voľby veľkosti šálky
  • Široký výber kapsúl
  • Automatické presunutie použitej kapsule do priehradky

Voľba veľkosti šálky

S kávovarom KRUPS Prodigio si pripravíte presne takú kávu, akú máte radi. Zo širokej ponuky kapsúl si vyberie skutočne každý. Navyše, teraz máte možnosť zvoliť si aj veľkosť šálky, a to medzi týmito 3 veľkosťami:

  • Ristretto 15 – 30 ml
  • Espresso 30 – 70 ml
  • Lungo 70 – 130 ml
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U kávovaru se občas stane že po nahřátí, vložení kapsle a zavření dvířek (tlačítka zhasnou) a po stisknutí jakéhokoliv tlačítka pro přípravu kávy všechny tlačítka vč. kontrolek probliknou a káva se nepřipraví. Nevíte v čem by mohl být problém. V návodu jsem nic takového nenašel, stejně jako na stránkách nespressa.

Diskusia a poradňa k NESPRESSO KRUPS Prodigio XN410TCP
Príslušenstvo pre NESPRESSO KRUPS Prodigio XN410TCP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Prodigio XN410TCP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nespresso® KRUPS PRODIGIO XN410T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nespresso® KRUPS PRODIGIO XN410T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO KRUPS Prodigio XN410TCP.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií