Stellar Blade Stellar Blade

Nintendo 3DS Pink Retriever

Zobraziť katalóg
Nintendo 3DS Pink Retriever
5 1 hodnotení
Herná konzola - 2x 3 '' TFT LCD, SD, Li Ion, pohybový senzor, gyrosenzory, fotoaparát 0,3Mpx, Wi-Fi
Kód:  MU001f Produktové číslo:  45496500504 Stránky výrobcu
Nintendo 3DS Pink Retriever Predaj skončil

Nintendo 3DS Pink Retriever

Špičková herná konzola vo vreckovom prevedení, ktorá ako prvá vo svojej kategórii vie zobrazovať 3D grafiku i bez použitia špeciálnych okuliarov! Pri hraní tak budete mať pocit otvoreného priestoru, čo napr. zlepší pohyb s vašou postavičkou. Úroveň nastavenia 3D efektu je možné regulovať príslušným posuvníkom na vonkajšej strane konzoly. Samozrejmosťou, je možnosť úplného vypnutia a hranie v klasickom 2D režime.

S využitím vnútornej kamery Nintenda 3DS a technológie rozpoznávania tváre, objavíte ako s týmto miláčikom komunikovať. V hre môžete zhotovovať aj obrázky vašich šteniatok alebo mačiatok a potom ich zdieľať, alebo s využitím technológie Augumented Reality (rozšírená realita) sledovať, ako sa hrajú na vašom stole.

2 displeje
Nintendo 3DS ponúkne hneď dvojicu displejov. Spodný dotykový možno ovládať buď prstami, alebo teleskopickým stylusom. Na vrchnom displeji sa zobrazujú trojrozmerné obrazy, a to bez potreby okuliarov. Na hernej konzole sa tiež nachádza ovládač pre reguláciu hĺbky obrazu (Depth Slider), ktorý umožňuje individuálne nastavenie 3D efektu presne podľa ich želania. Vďaka tomuto ovládaču je možné hĺbku 3D nastaviť buď na maximum, trojrozmerný efekt zjemniť, alebo ho podľa priania hráča úplne vypnúť.

Kruhový ovládač
Okrem už skôr známych ovládačov z predchádzajúcich generácií prenosnej konzoly DS, ako sú krížový ovládač či samostatné tlačidlá v dolnej časti konzoly, má Nintendo 3DS navyše aj kruhový ovládač (Circle Pad), ktorý umožňuje pohľad okolo celej osi hráča, teda v rozmedzí 360 °. Práve táto funkcionalita prináša úplne ojedinelý herný zážitok bez akýchkoľvek obmedzení, ktorý je pri hraní hier v treťom rozmere nepostrádateľný. Kruhový ovládač zaisťuje rovnakú mieru citlivosti, ktorú si hráči už skôr vychutnávali pri ovládaní Maria v hre Super Mario 64, keď Nintendo predstavilo analógový ovládač pre herný systém Nintendo 64.

Vstavaný pohybový senzor a gyroskop
Dokážu reagovať na pohyby a napríklad i nakloniť pohľad, takže či hráč konzolu natáča zo strany na stranu alebo ňou hýbe hore a dole, Nintendo 3DS okamžite reaguje.

StreetPass
Hráči, ktorí na svojej konzole zapnú aplikácii StreetPass, si s ďalšími hráčmi, ktorých stretnú na ulici, môžu vymieňať informácie o odohraných hrách či osobnom postupe v hre. StreetPass rovnako umožňuje výmenu postavičiek Mii, herných máp, najvyšších dosiahnutých skóre alebo personalizovaných postáv z hier.

SpotPass
Aplikácia SpotPass umožní pripojenie na verejné WiFi siete či na bezdrôtový internet doma, a to aj v okamihu, kedy je konzola uvedená do režimu spánku. Zakaždým, keď sa pripojí k internetu, sa do konzoly automaticky začne sťahovať nový, bonusový obsah a aktualizácie.

Fotoaparát
Nintendo 3DS disponuje celkom 3 fotoaparátmi: jeden je vo vnútri a mieri priamo na hráča, ďalšie 2 sa nachádzajú v hornej časti vonkajšieho plášťa a ich šošovky sú nastavené v smere pohľadu hráča. Práve tieto vonkajšie fotoaparáty vie zhotovovať trojrozmerné fotografie. Softvérom nainštalovaným v konzole je možné 3D fotky upravovať a následne ich využiť pri predinštalovanej hre Face Raiders, kde strieľate po karikaturách vami zhotovených fotografií.

3D Sound
Vďaka tejto aplikácii sa Nintendo 3DS stáva nenahraditeľným hudobným prehrávačom, ktorý podporuje súbory vo formátoch MP3 a AAC. Vedľa toho umožňuje táto funkcionalita aj úpravu či už hudobných súborov, alebo užívateľom priamo do konzoly nahraných zvukov. Pre hráčov bude tiež k dispozícii vylepšený internetový prehliadač, ktorý bude k stiahnutiu cez aktualizácie konzoly.

Mii Maker
Aplikácia Mii Maker ponúka ešte širšie možnosti personalizácie postavičiek Mii, než tomu bolo doteraz na domácej konzole Wii. Nielen, že si hráči môžu svoje Mii importovať z Wii do konzoly Nintendo 3DS (s použitím SD karty), hlavne sa ale môžu vyfotiť vstavaným fotoaparátom a Mii Maker obrázok automaticky pretvorí na postavičku Mii. Hráči si dokonca môžu svoje Mii uložiť na SD kartu ako obrázok a následne ju využívať aj v iných aplikáciách a službách, ako je napríklad Facebook alebo Twitter.

AR Games
Pozrite si kartičky AR Cards cez fotoaparát umiestnený na vonkajšom plášti Nintendo 3DS a vstúpte do neuveriteľného sveta rozšírenej reality. Miesto, kde sa práve nachádzate (napr. Vaša kuchyňa), sa v okamihu premení v herný svet.

Rodičovský zámok
Konzola disponuje aj rodičovským zámkom. Vďaka nemu, je možné napríklad obmedziť prístup na internet alebo niektoré funkcionality podporované bezdrôtovým internetom. Zadaním PIN kódu môžu rodičia malých detí úplne vypnúť trojrozmerné zobrazovanie alebo časovo obmedziť dobu, ktorú dieťa hraním na konzole strávi.

Ďalšie funkcionality
Priaznivcov hier online určite poteší, že kódy konzol už nie sú závislé na jednotlivých hrách, ale vzťahujú sa priamo ku konzole. Ak si teda hráči raz vymení svoje hardvérové kódy, kedykoľvek potom môžu otvoriť zoznam svojich priateľov a zistiť, kto je online alebo čo práve hrá.

Nintendo 3DS je takisto kompatibilné so staršími hrami vyvinutými pre minulé generácie DS konzol. U týchto hier na SD kartách, sa ale pochopiteľne nebude trojrozmerný efekt zobrazovať. Nový prenosný herný systém obsahuje otvor na SD karty a súčasťou balenia je aj externá SD pamäť o veľkosti 2 GB.

Parametre a špecifikácie:

Význačné novinky:
3D zobrazenie
Dotykový displej
Kruhový ovládač (360 °)
Pohybový a Gyro senzor
Podpora SD / SDHC kariet

Horný displej:
Typ: LCD
Veľkosť: 3,53 ''
Rozlíšenie: 800 x 240 bodov
Počet farieb: 16,77 miliónov (24 bitov)

Dolný displej:
Typ: LCD dotykový
Veľkosť: 3,02 ''
Rozlíšenie: 320 x 240 bodov
Počet farieb: 16,77 miliónov (24 bitov)

Kamera:
Typ: 2x vonkajšie + 1x vnútorný
Senzor: CMOS 0,3 Mpx
Rozlíšenie: 640 x 480 bodov
Bezdrôtová konektivita:
Wi-Fi 802.11b / g (2,4 GHz)

Ozvučenie:
Integrované stereo reproduktory

Ovládacie prvky:
A / B / X / Y tlačidlá, krížové tlačidlo, kruhový ovládač, START / SELECT tlačidlo, dotyková obrazovka, integrovaný mikrofón a kamera, pohybový a Gyro senzor, HOME tlačidlo, posuvník regulácia 3D hĺbky, prepínač Wi-FI On / Off, tlačidlo pre zapnutie

Vstavané aplikácie:
Nintendo 3DS Camera
Nintendo 3DS Sound
Mii Maker, StreetPass, Mii Plaza, AR Games, Activity Log, Face Raiders

Rozhranie:
Slot pre herné karty (3DS, DS, DSi)
SD / SDHC slot pre pamäťové karty
Kolískový konektor
Napájací konektor
Audio jack

Napájanie:
Typ: Li-Ion batéria 1300 mAh
Výdrž 3DS hry: 3-5 hodín (závisí na úrovni jasu)
Výdrž DS hry: 5-8 hodín (závisí na úrovni jasu)
Doba nabíjania: cca 3,5 hodín

Prevedenie:
Dizajn: korálovo ružová farba
Rozmery: 134 x 74 x 21 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 230 g

Dodávané príslušenstvo:
Teleskopický stylus (až 10 cm)
Napájací AC adaptér
Dobíjacie kolíska
SD karta (2 GB)

Deti mladšie ako 6 rokov:
Deťom mladším ako 6 rokov môže užívanie 3D funkcionality poškodiť zrak. Zobrazovať obsah v 3D, by preto mali iba deti staršie ako 6 rokov. Rodičia alebo zákonní zástupcovia detí mladších ako 6 rokov môžu zakázať obsah v 3D, použitím vstavaného rodičovského zámku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo 3DS Pink Retriever
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo 3DS Pink Retriever. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS Rosa Retriever. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS Rosa Retriever. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo 3DS Pink Retriever.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií