Doručení zdarma Stellar Blade

Nintendo 3DS XL Black

Zobraziť katalóg
Nintendo 3DS XL Black
Herná konzola - 1x 4,88 a 1x 4,18'' TFT LCD, SD, Li-Ion, pohybový senzor, gyrosenzory, Wi-Fi (Balenie neobsahuje napájací zdroj!)
Kód:  MU001g7 Produktové číslo:  45496501235 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo 3DS XL Black

Nintendo 3DS XL prináša na prenosnú hernú konzolu historicky najväčšie zobrazenie, na akom ste sa kedy mohli stretnúť s obľúbeným opravárom Máriom. Oba displeje sú oproti pôvodnej verzii znateľne väčší a ponúknu tak ešte väčšiu zábavu! Hlavný displej so schopnosťou zobrazovať stereoskopický 3D obraz bez nutnosti nosiť okuliare sa pýši uhlopriečkou 4,88 ". Spodná dotykový potom 4,18".

Porovnanie konzola Nintendo 3DS vs. 3DS XL


Teraz sa tak všetkým užívateľom naskytá skvelá možnosť užiť si všetky svoje obľúbené hry na väčšej uhlopriečke, s rovnakým 3D efektom a so zachovaním všetkých ostatných funkcií pôvodného modelu 3DS, ktorý však zostáva naďalej v predaji aj výrobe. Vybrať si tak môžete nielen svoju obľúbenú farbu, ale teraz aj veľkosť obrazovky!

Čo sa ďalej zmenilo?


Väčší displej vo väčšom tele bez problémov pojme aj výkonnejšiu batériu. Vďaka tomu ponúkne Nintendo 3DS XL oproti štandardnej variante tiež väčšiu vydrž. Na jedno nabitie vydrží 3,5 až 6,5 hodiny, čo je o 30 až 90 minút dlhšie, než koľko vám poskytne pôvodná verzia.

Vyzerá lepšie, drží sa lepšie, hrá sa lepšie!


Šasi je teraz síce o niečo väčší, displeje však siahajú bližšie k jeho okrajom a logicky tak zaberajú väčšiu plochu z celej konzoly. Vývojári Nintenda dali aj na želanie užívateľov a vymenili nepraktické lesklé plasty za matné. Vďaka tomu sa môžete rozlúčiť s otravným priľnutím odtlačkov prstov. Inovácia potom dokresľujú zaoblené rohy, S ktorých prispením sa s konzolou lepšie manipuluje.

Zábava a všetky ostatné vlastnosti zostali zachované z konzoly Nintendo 3DS, takže si môžete užívať skvelých stereoskopických hier, rovnako ako všetkých vašich obľúbených titulov pre Nintendo DS v klasickom zobrazení. Drobným vylepšením je ešte zväčšenie dodávanej pamäťovej karty Secure Digital na rovné 4 GB.

Parametre a špecifikácie:

Horný displej:
Typ: LCD
Uhlopriečka: 4,88 "
Rozlíšenie: 800 x 240 bodov
Počet farieb: 16,77 miliónov (24 bitov)

Dolné displej:
Typ: LCD dotykový
Veľkosť: 4,18''
Rozlíšenie: 320 x 240 bodov
Počet farieb: 16,77 miliónov (24 bitov)

Kamera:
Typ: 2x vonkajšie + 1x vnútorná
Senzor: CMOS 0,3 Mpx
Rozlíšenie: 640 x 480 bodov
Bezdrôtová konektivita:
Wi-Fi 802.11b/g (2,4 GHz)

Ozvučenie:
Integrované stereo reproduktory

Rozhranie:
Slot pre herné karty (3DS, DS, DSi)
SD/SDHC slot pre pamäťové karty
Kolískový konektor
Napájací konektor
Audio jack

Napájanie:
Typ: Li-Ion batéria
Výdrž 3DS hry: 3,5-6,5 h (závisí na úrovni jasu)
Výdrž DS hry: 6-10 h (závisí na úrovni jasu)
Doba nabíjania: cca 3,5 hodín

Prevedenie:
Farba: čierna (matné prevedenie)
Rozmery: 156 x 93 x 22 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 336 g

Dodávané príslušenstvo:
Nintendo 3DS XL stylus (96 mm)
Pamäťová karta SDHC (4 GB)
6x AR karta
Manuál

* V balení nie je napájací adaptér. Ak teda nemáte už doma jeden od svojej konzoly Nintendo DSi či Nintendo 3DS, je potrebné si ho zakúpiť samostatne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo 3DS XL Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo 3DS XL Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS XL Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS XL Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo 3DS XL Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií