Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

OMEN X 2S by HP

Zobraziť katalóg
OMEN X 2S by HP + ON-SITE servis 2 roky
Herný notebook –,
Kód:  HPCN5038gNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMEN X 2S by HP

OMEN X 2S od spoločnosti HP je prvým herným notebookom vybaveným dvojicou displejov. Kým hráte, druhý 6" dotykový displej môžete využiť na zobrazovanie užitočných informácií alebo ovládanie iných aplikácií a nemusíte tak opustiť dianie v hre. Aj keď ide o hráčsky notebook, tak ponúka príjemné rozmery a hmotnosť, takže ho môžete ľahko prenášať. Dokonalého herného zážitku je v tomto gaming laptopu dosiahnuté vďaka špičkovým grafickým kartám NVIDIA a procesorom Intel.

Kľúčové vlastnosti gaming notebooku HP OMEN X 2S

  • Špičkové komponenty zahŕňajú výkonný procesor až z radu Intel Core i9
  • Notebook na hry HP OMEN X 2S disponuje až 15,6" displejom sa 4K rozlíšením
  • Sekundárny 6" dotykový displej na zobrazenie ďalších aplikácií počas hrania
  • Kvalitné herné zážitky obstará extrémne výkonná grafická karta až typu NVIDIA GeForce RTX 2080
  • Vybavený až rýchlym 512 GB PCIe SSD diskom
  • Podpora technológie NVIDIA G-SYNC
  • Klávesnica s RGB podsvietením
  • Stereo reproduktory Bang & Olufsen

Moderné komponenty

V tomto hracom notebooku nájdete špičkové komponenty na čele s extrémne výkonným procesorom z radu až Intel Core i9 a rýchlou DDR4 pamäťou RAM, ktorá môže dosahovať kapacitu až 32 GB. Hráčsky notebook HP OMEN X 2S môže byť vybavený až grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 2080 s 8 GB GDD6 pamäťou a extrémnym výkonom na úplne plynulé hranie a najmodernejšou technológiou Ray Tracing na renderovanie grafiky. Samozrejmosťou je aj rýchle úložisko v maximálnej konfigurácii s rýchlym až 512 GB SSD diskom a klasickým pevným diskom s kapacitou až 1 TB.

Úžasný obraz

Úžasnú kvalitu obrazu moderných hier si budete môcť užiť s gaming notebookom HP OMEN X 2S na fantastickom antireflexnom IPS displeji s uhlopriečkou až 15,6" a 4K rozlíšením (3 840 × 2 160 px). Obnovovacia frekvencia displeja činí až 144 Hz, čo je zárukou úžasne hladkého zobrazenia s minimálnym input lagom vďaka podpore NVIDIA G-SYNC.

K OMEN X 2S pripojíte takmer čokoľvek

K notebooku na hry pripojíte množstvo rôznych druhov zariadení vďaka všestrannému USB-C portu, ktorý podporuje Thunderbolt 3, HDMI 1.4 a DisplayPort 1.4 protokol. Ďalej v portovej výbave nechýbajú ani klasické USB porty alebo video port HDMI 2.0 a čítačka pamäťových kariet. Na pripojenie k internetu máte na výber medzi bezdrôtovou WiFi a gigabitovým Ethernetom. Herné zážitky umocnia stereo reproduktory Bang & Olufsen s funkciou DTS:X Ultra pre virtuálny priestorový zvuk. Samozrejmosťou je kvalitná Full HD webkamera a pri večernom hraní je praktická aj klávesnica s RGB podsvietením a nízkym zdvihom klávesov.


Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OMEN X 2S by HP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN X by HP 2S by HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP OMEN X 2S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP OMEN X 2S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií