PET Siguro kuchyňský robot

Oral-B náhradné hlavice Precision clean 4 ks

Zobraziť katalóg
Oral-B náhradné hlavice Precision clean 4 ks
4,7 219 hodnotení
Náhradné hlavice k zubnej kefke – na Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B Genius, Oral B SmartSeries, Oral B Triunph, Oral B Trizone, Oral B Advance Power a Oral B Stages Power Kids, rotačný verzia, 4ks v balení - 3,73 €/ks - 2,68 €/1 ks
Kód:  ZB050x4 Produktové číslo:  4210201757771
Oral-B náhradné hlavice Precision clean 4 ks Predaj skončil

Oral-B náhradné hlavice Precision clean 4 ks

Náhradné čistiace hlavice Oral-B Precision Clean - balenie 4 + 1 zdarma * * na základe odporúčanej maloobchodnej ceny 4kusového balenie kartáčkových hláv Oral-B Precision Clean

CZ_Oral-B_refills_kv.jpg

Popis výrobku

Čistiaca hlavica Oral-B Precision Clean odstráni viac zubného povlaku než bežná manuálna zubná kefka, pomáha udržiavať čistú ústnu dutinu a zdravé ďasná. Niet divu, že to je naša najpredávanejšia čistiaca hlavica. Kompatibilná so všetkými oscilačno-rotačnými zubnými kefkami.

Product Features

    CZ_Oral-B-Precision-Clean-4 + 1-Replacement-Brush-Heads_ra.jpg

    Návod na použitie

    Je kompatibilná so všetkými rotačnými elektrickými zubnými kefkami Oral-B.

    Choose best refill for your needs

    Choose best refill for your needs
    Čistiaca hlavica Oral-B Precision Clean odstráni viac zubného povlaku než bežná manuálna zubná kefka, pomáha udržiavať čistú ústnu dutinu a zdravé ďasná.Čistí dôkladnejšie ako bežná manuálna zubná kefka.Prenikne do ťažko dostupných miest.
    Čistiaca hlavica Oral-B Sensitive poskytuje obzvlášť šetrné čistenie, ktoré je ideálne pre citlivé zuby a ďasná.Šetrné čistenie zubov a ďasien.
    Čistiaca hlavica Oral-B Stages Kids má špeciálne menšie vlákna, ktoré poskytujú šetrné a extra jemné čistenie a je ideálna na menšie detské zuby a detské ústa. Odporúča sa pre deti od 3 rokov.Šetrné čistenie zubov a ďasien.Dlhšie stredové vlákna odstraňujú povrchové škvrny na zuboch.
    Čistiaca hlavica Oral-B 3D White je navrhnutá k šetrnému odstraňovaniu povrchových škvŕn. Má leštiacu vložku inšpirovanú zubnými lekármi - pre prirodzene belšie zuby.Poskytuje vynikajúce výsledky leštenia zubov.Obklopí každý zub na jeho dôkladné čistenie.Poskytuje pocit jemného čistenia.
    Čistiaca hlavica Oral-B TRIZONE má inovatívnu trojzónovú technológiu na dôkladné čistenie a odstraňuje zubný povlak lepšie ako bežná manuálna zubná kefka.Vynikajúce odstraňovanie zubného povlaku. Trojzónová technológia na dôkladné čistenie odstráni výrazne viac zubného povlaku než bežná manuálna zubná kefka.Trojzónová technológi čistenia:
    1) Pohyblivé vlákna Power Tip na ťažko prístupné zadné zuby.
    2) Kratšie pevné vlákna na dôkladné čistenie povrchu zubov.
    3) Dlhšie vlákna
    preniknú hlboko do priestorov medzi zubami.
    Vlákna Indicator: čistiace hlavice majú vlákna Indicator, ktoré signalizujú potrebu výmeny čistiacej hlavice.
    Čistiaca hlavica Oral-B Floss Action má vlákna MicroPulse, ktoré preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný povlak.Vlákna MicroPulse - preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný povlak.V porovnaní s čistiacou hlavou Oral-B Precision Clean poskytuje klinicky vynikajúce čistenie.
    Čistiaca hlavica Oral-B Ortho je ideálna na čistenie zubov so strojčekom a starostlivosť o ne.Špeciálne zastrihnuté ortodontické vlákna: Navrhnutá špeciálne na čistenie okolo ortodontických pomôcok, ako rovnátka.

    Vlastnosti a výhody

    • Čistí dôkladnejšie ako bežná manuálna zubná kefka.

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    Dobry den, je mozne pouzit tito hlavice aj na kefku IO?

    dobry den, lze použít pro Braun Oral-B?

    Dobrý den, sedly by pro Professional Care? Děkuji

    Dobrý den, je kompatibilní s Oral B D4 Advance Power ? Děkuji

    Proč píšete cenu od 345 a pak je cena jako vzdycky 399?!

    Dobrý den, lze použít na oral b vitality?

    dobrý den, lze použít tyto hlavice pro kartáček Oral-B PRO 4000 Bluetooth? děkuji

    Diskusia a poradňa k Oral-B náhradné hlavice Precision clean 4 ks
    Príslušenstvo pre Oral-B náhradné hlavice Precision clean 4 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B náhradní hlavice Precision clean 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Precision Clean Ersatzköpfe - 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Precision Clean Ersatzköpfe - 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B cserefejek Precision clean 4db.
    P-DC1-WEB19
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií