AD 1. týden květen AD 1. týden květen

OZONE K1CK

Zobraziť katalóg
OZONE K1CK
Podložka pod myš gumové jadro, 450x400x4mm
Kód:  OZ502k Produktové číslo:  OZMTPK1

OZONE K1CK

Tlačíte svoje herné limity stále vyššie? Získajte pre svoju hernú myš veľkú plochu, po ktorej vám myš bude hladko kĺzať a spoľahlivo snímať najmenší pohyb i veľké rozmáchnutí.

Táto herná podložka bola špeciálne navrhnutá K1ck eSports Club a testovaná profesionálnymi hráčmi. K1ck je jedna z mála registrovaných eSports asociáciou v Európe a jej úspešné reprezentantmi nájdete vo väčšine obľúbených hier.

Látkový povrch s mikrotexturou poskytuje dokonalé podmienky pre presné snímanie optické i laserové myši. Naproti tomu gumová základňa ukotví podložku a zaisťuje maximálny komfort a kontrolu bez ohľadu na povrchu pod ňou.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
450 x 400 x 4 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OZONE K1CK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE K1CK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON K1CK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON K1CK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZONE K1CK.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií