AD elektro AD elektro

Panasonic LUMIX DMC-G6 čierny telo

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DMC-G6 čierny telo
4,0 1 hodnotení
Digitálny fotoaparát MOS 16.05 Mpx, 3.0 "LCD displej, Full HD video, TTL blesk, SD/SDHC/SDXC, miniHDMI, USB, Li-Ion batéria, WiFi
Kód:  ON079c2b Produktové číslo:  DMC-G6EG-K Stránky výrobcu
Panasonic LUMIX DMC-G6 čierny telo Predaj skončil

Panasonic LUMIX DMC-G6 čierny telo

Brilantná obrazová kvalita

Nekompromisná digitálny bezzrkadlový fotoaparát , Ktorý vyniká ergonomickým a nadčasovým dizajnom. Hlavnou výhodou je citlivý Digital Live MOS snímač s 16,05 Mpx a procesor Venus Engine . Účinné odstránenie šumu a inteligentný D-Range Control vám sprostredkujú krásnu gradáciu s širším dynamickým rozsahom všetkých snímok.

OLED hľadáčik a Full-area ostrenie

Veľký jasný OLED hľadáčik zobrazuje 100% zorného poľa fotoaparátu a poteší vynikajúcou reprodukciou farieb.
Full-area dotykový autofokus vás nebude zväzovať pevnými ostriacim body. Zaostriť môžete kamkoľvek v zornom poli jednoduchým dotykom.

Zaostrite len za svitu mesiaca

Low Light autofokus v DMC-G6 zvláda zaostriť aj za horších svetelných podmienok (až-4EV zodpovedajúce noci s hviezdnou oblohou). Aj bez pomocného svetla autofokusu zaostríte na fotografovaný objekt presnejšie.

Rýchle snímanie

Nasnímajte radšej viac obrázkov a vyberte si až potom ten pravý. Vyspelým obrazový procesor Venus Engine prijme zo snímača plnú kvalitu obrazu 16,05 megapixelov s rýchlosťou až 7 snímok za sekundu . Vysnívanú kompozíciu ľahko zrealizujete cez 3 "výklopný displej alebo OLED hľadáčik .

Páčka pre ľahkú voľbu

Veľkým pomocníkom pri ovládaní bude zaiste malá páčka, ktorú nájdete nad spúšťou. Tej možno podľa potreby prideliť rôzne funkcie . Ľahko tak navolíte potrebnú expozíciu alebo clonu a pri natáčaní videa s ňou môžete ovládať zoom.

Full-HD záznam videa

Fotoaparát zvláda záznam videa v rozlíšení 1920x1080 pixelov. Všetko čo natočíte, uloží vo formáte AVCHD alebo MPEG-4/H.264. Aby ste nezmeškali dôležité okamihy je na hornej strane zvláštne tlačidlo pre okamžité spustenie záznamu videa v priebehu vytváranie fotografií, bez akéhokoľvek ďalšieho nastavovania.

Inteligentné režimy so sprievodcom

S týmto fotoaparátom nemusíte byť profesionál , Ktorý vie všetko správne nastaviť. Pomôžu vám inteligentné režimy iA a iA + , Ktoré automaticky zistí správnu expozíciu a vyberú optimálne nastavenie pre dosiahnutie snímky v maximálnej kvalite.
Druhou variantou je využitie sprievodca , Ktorý nastaví parametre na základe výberu jedného z 23 vzorových obrázkov , Ktorý pripomína vami Fotené situáciu.

Diaľkovo ovládateľný

Cez Wi-Fi môžete využiť váš tabliet alebo šikovný telefón ako diaľkové ovládanie fotoaparátu. Vyfotografované obrázky a natočená videá budete môcť rovno zdieľať na sociálnych sieťach .

Bezdrôtovo cez Wi-Fi

Vybavený funkciami Wi-Fi Direc, Wireless print a Cloud sync pre jednoduché prehrávanie obsahu napríklad na vašom televízore alebo priama tlač bez použitia káblov .

Kreatívne možnosti

Kreatívnych fotografov poteší celkom 19 rôznych režimov filtrov a prioritné programy P/A/S/M. Filtre možno využiť aj pri panoramatických fotografiách, čím získate dynamický efekt horizontálneho alebo vertikálneho snímky. Stop Motion Animation umožní vytvoriť rozfázovaný pohyb, ak práve snímate zábery pohybujúceho sa objektu.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
Micro 4/3 Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
Micro 4/3 Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
58,8 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Bez zvuku, Mono, Stereo Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný, Dotykový Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
340 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DMC-G6 čierny telo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-G6 černý tělo.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií