Panasonic LUMIX DMC-LZ40 čierny

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DMC-LZ40 čierny
4,8 5 hodnotení
Digitálny fotoaparát CCD 20MPx, 42x zoom (22-924mm F3.0-6.5), 3" LCD displej, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, HDR, HD video, stabilizátor
Kód:  ON078d Produktové číslo:  DMC-LZ40EP-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic LUMIX DMC-LZ40 čierny

Perfektná optika

Moderný 20 megapixelový snímač CCD ponúka vysokú citlivosť aj perfektnú rýchlosť pri spracovaní signálu. Snímač je veľmi efektívny v inteligentnom potlačení okolitého šumu a integrovaný procesor zaručuje vždy čisté a nerozmazané fotografie aj dynamické videosekvencie. Vychutnajte si vždy dokonalé výsledky za každých okolností.

Všestranné použitie

Kvalitný digitálny fotoaparát stojaci na rozhraní medzi kompaktmi a digitálnymi zrkadlovkami. Prekvapí predovšetkým objektívom s mohutným 42 x optickým zoomom a s možnosťou manuálneho ovládania expozície. Ako každý moderný fotoaparát myslí tiež na populárne umelecké filtre a retuš efekty. Vďaka svojmu všestrannému zameraniu bude fotoaparát vhodný na širokú paletu činností a nikdy vás nesklame.

HD záznam videa

Fotoaparát zvláda záznam videa v rozlíšení 1280 x 720p vo formáte Motion JPEG . Aby ste nezmeškali dôležité okamihy je na hornej strane zvláštne tlačidlo na okamžité spustenie záznamu videa v priebehu vytvárania fotografií, bez akéhokoľvek ďalšieho nastavovania.

Účinná stabilizácia

Optický stabilizátor obrazu efektívne potláča vibrácie spôsobené chvením rúk, a preto budú fotografie ostré a jasné. Nenechajte si pokaziť svoje dielo nepríjemným trasom alebo vibráciami.

Inteligentný režim iA

S týmto fotoaparátom nemusíte byť profesionál , ktorý vie všetko správne nastaviť. Pomôže vám inteligentný režim iA, ktorý automaticky zistí správnu expozíciu a vyberie optimálnu konfiguráciu nastavenia na získanie snímky v maximálnej kvalite.

Kreatívne možnosti

Kreatívnych fotografov poteší celkom 15 rôznych režimov filtrov, prioritné programy P/A/M a veľa scénických režimov. Dnes toľko obľúbeným panoramatickým snímkam dodáte nezameniteľnú dynamiku, o ktorú sa potom podelíte s priateľmi a rodinou.

Doplňujúce informácie:


Fotografické efekty:
Expresívne, Retro, staré časy, High Key, Low Key, Sépia, Čiernobiely Dynamic, pôsobivé umenie, High Dynamic, Cross Process, Efekt hračiek, Efekt miniatúr, jemné zaostrenie, filter hviezd, Čiastočné odfarbenie (15 filtrov)

Scénické režimy:
Portrét, Jemná pleť, Príroda, Šport, Nočný portrét, Nočná krajina, Jedlo, Děti1 *, deti2 *, Zvieratá *, Západ slnka, Vysoká citlivosť, Skrz sklo, HDR, Hviezdne nebo (* iba dátum narodenia).

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 470 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
58,8 s Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 470 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
58,8 s Hotovo!
Maximálne ISO
1 600 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
22 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
924 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,5 Hotovo!
Optický zoom
42 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
370 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 250 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Manuál Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky ultrazoomy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DMC-LZ40 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-LZ40 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-LZ40 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-LZ40 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic LUMIX DMC-LZ40 černý.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií