MS hokej Aplikace

Parrot Bebop 2 Skycontroller Black

Zobraziť katalóg
Parrot Bebop 2 Skycontroller Black
Ovládač pre Parrot Bebop 2
Kód:  FTBA009h1 Produktové číslo:  PF725003AA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot Bebop 2 Skycontroller Black Predaj skončil

Parrot Bebop 2 Skycontroller Black

Vaše umenie letu posuniete na oveľa vyššiu úroveň vďaka diaľkovému ovládaču Skycontroller. Ovládanie stroja dostane úplne nový rozmer a stane sa úplnou hračkou. Jednoducho pripojte váš tablet k ovládaču, synchronizujte ho s Bebop pomocou WiFi v používateľsky veľmi priateľskej aplikácii Freeflight 3 a oddávajte sa nadpozemskému predstaveniu. Vďaka ovládaču môžete robiť prieskumy až do vzdialenosti dvoch kilometrov. Pritom nemusíte mať strach, že by dron do niečoho narazil, každý pohyb vidíte na obrazovke svojho zariadenia. Monitoruje výšku, rýchlosť, prekážky v ceste a mnoho iného.

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojpásmová WiFi MIMO s dosahom až 2 km
  • Joystick s vysokou presnosťou
  • Zabudovaná GPS aj pre návrat domov
  • Monitorovanie batérie ovládača a dronu
  • Kompatibilita s prvkami systému FPV

Intuitívne ovládanie

Kvalitné ergonomické spracovanie ovládača vám skvele padne do ruky a vy sa tak môžete plne sústrediť len na let. Vybavený je dvomi ultra citlivými joystickmi. Ovládajte nimi kameru s možnosťou natočenia v rozmedzí 180° a preberte kontrolu nad samotným letom. Diódy vás nepretržite informujú o stave batérie drona aj samotného ovládača a sile signálu WiFi. Funkcia Return Home navedie lietadlo späť na miesto štartu v prípade akýchkoľvek ťažkostí, ktoré by mohli brániť v bezpečnom návrate na miesto, odkiaľ dron vzlietol.

Viac sústredenia

Pri zariadení Parrot Bebop Skykontroller takisto nájdete skladacie tienidlo, ktoré eliminuje odlesky slnka, dopadajúce na pilotné zariadenie. Je prenosné a môžete si ho teda vziať so sebou na všetky vaše cesty. Vďaka nemu sa môžete ešte viac zamerať na pilotovanie. Doslova vás totiž odpúta od okolitej reality. Skycontroller disponuje portami USB a HDMI, ktoré nájdu využitie v prípade, že sa rozhodnete dovybaviť okuliarmi, ktorými budete mať možnosť pohľadu, ktorý je sprostredkovaný kamerou - First Person View.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Bebop 2 Skycontroller Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Bebop 2 Skycontroller Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Bebop 2 Skycontroller Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot Bebop 2 Skycontroller Fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií