Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Parrot CK3000 Evolution

Zobraziť katalóg
Parrot CK3000 Evolution
4,0 9 hodnotení
Handsfree do auta bluetooth do automobillu s hlasovým ovládaním
Kód:  JQ452 Produktové číslo:  PF180004AF

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot CK3000 Evolution

Miniatúrne a elegantné Hands Free s bluetooth technológiou určené do automobilu. Zariadenie využíva už zabudované reproduktory v automobile, ktoré používa aj autorádio. Na ovládači nájdete podsvietené tlačidlá na prijatie a odmietnutie hovoru a ovládač hlasitosti. Hands Free je kompatibilný so všetkými mobilnými telefónmi disponujúcimi bluetooth technológiou. Navyše má funkciu hlasového vytáčania a ovládania, vďaka tomu môžete vytočiť uložené telefónne číslo hlasom a venovať sa plne riadeniu. Zariadenie rozpozná až 150 uložených hlasových záznamov (podľa typu telefónu). Externý mikrofón vám zaručí vysokú úroveň komunikácie. Prístroj môžete spárovať až s 3 rôznymi telefónmi. Medzi pokročilé funkcie patrí hlasovo ovládané menu prístroja, ktoré je lokalizované do češtiny alebo funkcia opakované vytáčanie.

Parametre a špecifikácia:

Technológia:

bluetooth

Podporované telefóny:
S technológiou bluetooth

bluetooth profily:
Headset
Handsfree 0.96
Handsfree 1.0
Synchronizačný profil

Napájanie:
Autobatéria

Rozpoznanie hlasu:
Až 150 mien

Ostatné funkcie:
Redukcia šumu
Odstránenie ozveny

Obsah balenia:
Riadiaca jednotka
Externý mikrofón
Panel s dvoma tlačidlami
Mute box na pripojenie do repro automobilu (s ISO konektormi)
Potrebné káble

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje nějaké handsfree i s telefonem Xiaomi?mám v autě handsfree od Nokie a to mi s telefonem nefunguje.dekuji za vaši odpověď

umí přehrávat i hudbu s telefonu nebo USB flashdisků

Diskusia a poradňa k Parrot CK3000 Evolution
Príslušenstvo pre Parrot CK3000 Evolution Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot CK3000 Evolution . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Papagei CK3000 Evolution. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Papagei CK3000 Evolution. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot CK3000 Evolution Autós kihangosító.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií