Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Catspad

Zobraziť katalóg
Catspad
Dávkovač – jedla a pitia pre mačky, kontrola dávkovania/množstva cez aplikáciu, nutričná kalkulačka
Kód:  CAT01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Catspad


Catspad je dávkovač kŕmenia a vody pre mačky. Vďaka tomuto zariadeniu budú vaše mačky zdravé a uľahčuje život ako im, tak aj vám. Catspad naplánuje kedy a koľko jedla bude vydaného, keď ste preč. Vďaka čipu alebo obojku získate detailný prehľad o spotrebe vášho štvornohého kamaráta. Cez mobilnú aplikáciu potom budete môcť nielen kŕmenie a vodu dávkovať, ale zároveň tiež dostanete upozornenie v prípade prázdnych misiek. Catspad je dostupný v dvoch variantoch – bielom a čiernom.


Kľúčové vlastnosti dávkovača Catspad

  • Dávkovač jedla a pitia pre mačky
  • Kontrola dávkovania/množstva cez mobilnú aplikáciu
  • Nutričná kalkulačka
  • Dve farebné vyhotovenia
  • Jednoduché ovládanie

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Použitie veľmi jednoduché, všetky nastavenia prebiehajú cez mobilnú aplikáciu. Stačí ju iba spárovať s obojkom alebo čipom, nastaviť údaje o kŕmení a potom už stačí sledovať, ako sa vaša mačka stravuje. Ak máte v domácnosti viac mačiek, možno každej vytvoriť profil s fotografiami, vekom, pohlavím a ďalšími informáciami. Táto aplikácia vám skrátka poskytne detailný prehľad o živote vašich mačiek.


 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre mačky Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catspad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catspad Nahrungs,- und Wasserspender für Katzen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catspad Nahrungs,- und Wasserspender für Katzen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Catspad.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií