AD elektro Star Wars

PHILCO PT 861 W

Zobraziť katalóg
PHILCO PT 861 W
Mini chladnička kombinovaná, A +, objem chladničky / mrazničky 60 / 26L, hlučnosť 2 sklenené police, 1 zásuvka na zeleninu, biela farba, VxŠxH: 84x49x54 cm
Kód:  FAG100c Produktové číslo:  PT861W Stránky výrobcu

PHILCO PT 861 W

Dvojdverová elegantná chladnička s mrazničkou v hornej časti Philco PT 861 W je veľmi úsporný spotrebič, ktorý je vďaka nízkej spotrebe zaradený do energetickej triedy A +. Šetrí tak nielen vašu peňaženku, ale aj životné prostredie. Ročne spotrebuje iba 172 kWh. So svojimi kompaktnými rozmermi sa sa zmestí všade, je tak ideálnym riešením na chatu či.

Už na prvý pohľad zaujme čistým dizajnom v bielej farbe, preto dobre zapadne do každého prostredia. Iste oceníte jej tichú prevádzku, kedy úroveň hluku neprekročí 42 dB. Pri svojej výške 84,5 cm efektívne využíva svoj potenciál a na uloženie potravín ponúka 60 litrov v chladiacej a 26 litrov v mraziacej časti. K uchovanie ovocia a zeleniny slúži priehľadná zásuvka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PT 861 W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PT 861 W.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií