AD 1. týden květen AD 1. týden květen

PHILCO PX 5261

Zobraziť katalóg
PHILCO PX 5261
Americká chladnička americká, A+, objem chladnička/mraznička 362/164l, No Frost, Cold Wrap systém, funkcia rýchleho zmrazenia a schladenia, Fresh Zone s regulátorom čerstvosti, dotykový ovládací LCD panel, 3x LED osvetlenie interiéru a madiel, mraziaci výkon 18kg 24hod., 1850 × 910 × 750C, nerezové dvere, 1850 × 910 × 750C
Kód:  FAC2717f Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  PX5261 Stránky výrobcu

PHILCO PX 5261

PHILCO PX 5261 je úžasná kombinovaná štvordverová chladnička typu Side By Side z radu XXL. Okrem dvoch kompresorov a dvoch výparníkov ponúka extra veľký vnútorný priestor s celkovým objemom 526 litrov, čo ocenia aj väčšie domácnosti. Vďaka tomu bezpečne uskladníte všetky vaše potraviny a strávite menej času nakupovaním. Spotrebič patrí do energeticky úspornej triedy A+ a ročne spotrebuje iba 481 kWh energie. Exkluzívny dizajn ponúka veľmi čisté línie a veľké zapustené madlá, ktoré sú osadené LED diódami. Dobrú prehľadnosť o vašich potravinách vám zaistí trojité LED osvetlenie interiéru. Vďaka inovatívnej technológii No Frost dosahujú priestory chladničky optimálnu teplotu aj po otvorení dverí, a preto ju nie je potrebné manuálne rozmrazovať .No Frost systém je totiž založený na nútenej cirkulácii vzduchu, čím sa zabezpečuje optimálne rozdelenie chladu v celom priestore, znižuje sa vnútorná vlhkosť a nevzniká námraza.

Chladiaca časť s kapacitou 362 litrov disponuje extrémne pevnými, temperovaným sklenenými policami, 3 chladiacimi boxami z priehľadného plastu pre vždy čerstvé ovocie a zeleninu, 6 dvernými priehradkami na jogurty, maslo a syry, 2 policami pre vertikálne chladenie nápojov a špeciálnym priestorom na vajcia. Všetky potraviny tak budú bezpečne uskladnené a prehledne organizované. Mraznička s objemom 164 litrov je vybavená 4 priehľadnými zásuvkami, 2 priehradkami a praktickými formičkami na ľad. Vďaka mraziacej kapacite 18 kilogramov za 24 hodín skvele zamrazí vašu zeleninu, ovocie, mäso a ryby. Využiť možno tiež efektívne funkcie rýchleho zmrazovania a úsporného ECO režimu. Bezpečnostnú funkciu plní detský zámok.

Doprajte si neskutočný pocit luxusu a pozdvihnite vašu kuchyňu na novú úroveň. Unikátna nerezová chladnička s dotykovým ovládaním a veľkým LCD displejom sa postará o vaše potraviny a zároveň skvele vynikne v každom interiéri.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PX 5261
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PX 5261.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií