Philips Saeco Caffe selezione Nobili

Zobraziť katalóg
Philips Saeco Caffe selezione Nobili
3,0 4 hodnotení
Káva uvítací kávový balíček, 70gr Saeco Espresso (~ 10 káv), 70gr Saeco Crema Dolce Blend (~ 10 káv), pokyny ako nastaviť prístroj tým najlepším spôsobom
Kód:  KAV0115 Produktové číslo:  CA6810/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Saeco Caffe selezione Nobili Predaj skončil

Philips Saeco Caffe selezione Nobili

Prvotriedne káva Philips Saeco Caffe selezione Nobili je káva, ktorú prežijete všetkými zmyslami. Káva pestovaná vo vysokých nadmorských výškach je podrobená starostlivému výberu zŕn. Vďaka tomu sa do vášho stroja na espresso Saeco dostane len to najlepšie z celej úrody.

Uvítací balíček kávy Philips Saeco Caffe selezione Nobili je určený všetkým novým majiteľom espressovač Saeco. Balíček obsahuje dve rôzne zmesi na prípravu espressa, obe zmesi sú pre dosiahnutie dokonalosti pražené zvlášť. Vyberte si sami, ktorá zmes viac lahodí vašim chuťovým bunkám. Veríme však, že rozhodovanie bude ťažké. Starostlivosť venovaná výberu zŕn na prípravu zmesi je podpísaná pod lahodnou chuťou i božskou vôňou kávy, ktorá premení každý kávový večierok s priateľmi v nezabudnuteľný zážitok.

charakteristika kávy

  • Pestovaná vo vysokých nadmorských výškach
  • Nekompromisný výber zŕn tej najvyššej kvality
  • Bohatá a lahodná chuť, božská vôňa
  • Káva pripravená špeciálne pre stroj na espresso Saeco
  • Uvítací balík obsahuje dve rôzne zmesi kávy, každá zmes je pražená zvlášť

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
20 ks Hotovo!
Forma kávy
Zrnková Hotovo!
Hmotnost balení
140 g Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
20 ks Hotovo!

Forma kávy

Forma kávy
Zrnková Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnost balení
140 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Saeco Caffe selezione Nobili Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco CA6810/00 Welcome Box zrnková káva. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CA6810 / 00 Saeco Kaffee Welcome Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CA6810 / 00 Saeco Kaffee Welcome Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Saeco Caffe SELEZIONE Nobili.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií