AD homeoffice PET

Philips SHQ4300LF šedo-zelená

Zobraziť katalóg
Philips SHQ4300LF šedo-zelená
5 1 hodnotení
Slúchadlá športový, s oblúkom na krk, 5-24000 Hz, 8.6mm reproduktory, 107dB, impedancia 16Ohm, umývateľné, tri veľkosti výmenných náušníkov, 1.2m kevlarom vystužený kábel, odolná proti potu a dažďu
Kód:  JPI832k Produktové číslo:  SHQ4300LF/00 Stránky výrobcu
Philips SHQ4300LF šedo-zelená Predaj skončil

Philips SHQ4300LF šedo-zelená

Športové slúchadlá do uší naplní vaše uši hudbou za každej situácie. Slúchadlá série ActionFit bola navrhnutá pre nadštandardné odolnosť, čomu napomáha aj kábel vystužený kevlarom. Slúchadlá sú odolné proti potu a dažďu, takže vydrží aj extrémny športový výkon. Rad 4 má   elastický, gumený oblúk pre lepšie usadenie za hlavou. Slúchadlá sa udrží na svojom mieste a vďaka ich nízkej hmotnosti zabudnete, že vôbec nejaká slúchadlá máte.

Elastické špunty úplne utesní ušné kanálik, a tak poslucháčov účinne izolujú od okolitých zvukov. Oválne zvukovody sú ergonomicky optimalizované pre mimoriadnu prispôsobivosť. Navyše sú pribalené 3 veľkosti nástavcov, aby slúchadlá sadla do každého ucha.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHQ4300LF šedo-zelená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ4300LF šedo-zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ4300LF grau-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ4300LF grau-grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHQ4300LF šedo-zelená.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií