Philips VisaPure náhradné hlava SC5996 / 10

Zobraziť katalóg
Philips VisaPure náhradné hlava SC5996 / 10
5 3 hodnotení
Príslušenstvo pre hĺbkové čistenie pórov
Kód:  EAT1134j3 Produktové číslo:  SC5996/10 Stránky výrobcu
Philips VisaPure náhradné hlava SC5996 / 10 Predaj skončil

Philips VisaPure náhradné hlava SC5996 / 10

Zdravá a svieža pleť nemusí byť doménou len mladých ľudí. Starajte pravidelne o svoju pokožku a dosiahnite skvelých výsledkov aj v pokročilom veku. Vaši priatelia nebudú veriť vlastným očiam.

Hlavné prednosti

  • Rôzne silné štetinky pre komplexnú starostlivosť
  • Čistí póry a odstraňuje nečistoty
  • Dokonalá veľkosť a tvar
  • Jednoduché nasadenie
  • Určené pre všetky typy pokožky
  • Určené pre každodenné použitie

Mlado vyzerajúci tvárovej kontúry bez pupienkov a bodiek

Nezabúdajte na seba. Vyhratom si každý deň aspoň chvíľku a poskytnite unavenej pleti zaslúžený odpočinok. Verte, že odmena na seba nenechá dlho čakať. Náhradná hlava je vybavená špeciálne navrhnutými rôzne silnými štetinkami. Zatiaľ čo tenšie chĺpky prenikajú až do vnútra jednotlivých pórov a dôkladne ich čistí, tie silnejšie odstraňujú nečistoty z tváre. Vo výsledku kefka nielenže redukuje čierne bodky, ale aj zanecháva póry menej viditeľné. Poteší aj chytro navrhnuté rozmery a tvar, ktoré umožňujú dosiahnuť aj do ťažko prístupných miest, akým je napríklad okolie nosa.

Nezabudnite na pravidelnú výmenu kefky. Pre dosiahnutie vynikajúcich výsledkov odporúča výrobca obmieňať toto príslušenstvo zhruba po 3 mesiacoch.

Určené pre:
zariadenia Philips VisaPure Essential

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips VisaPure náhradní hlava SC5996/10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Visapure Ersatzkopf SC5996 / 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Visapure Ersatzkopf SC5996 / 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips VisaPure csere fej SC5996 / 10.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií