AlzaPlus+ sport Aplikace

Pieps Set Race

Zobraziť katalóg
Pieps Set Race
Set – pre horskú službu, záchranárov a priaznivcov freeride lyžovania, obsahuje lavínový vyhľadávač Micro BT RACE, sondu Probe Alu Sport a teleskopickú lopatu T640 Teleskopic, dosah vyhľadávača až 50m, 3 antény, možnosť pripojenia k mobilnej aplikácii PIEPS APP, dĺžka sondy 260cm, lopata má naostrené hrany a teleskopickú násadu s dĺžkou až 72cm, spojenie násady s listom pomocou Quick-Lock systému
Kód:  SPTpie019 Produktové číslo:  9120029065888
Pieps Set Race Predaj skončil

Pieps Set Race

Set Pieps Race je vhodným pomocníkom pre horskú službu, záchranárov aj priaznivcov freeride lyžovania. Set obsahuje lavínový vyhľadávač Micro BT RACE, sondu Probe Alu Sport a teleskopickú lopatu T640 Teleskopic. Lavínový vyhľadávač Micro BT RACE je určený k nájdeniu osoby zasypanou lavínou a vyniká svojim obrovským digitálnym dosahom 50 m.  Tri integrované antény umožnia veľmi presné dohľadanie zasypanej osoby. Okamžite po zachytení signálu pritom vyhľadávač začne ukazovať smer aj vzdialenosť ku človeku, ktorý bol lavínou zasypaný. Vybavený je veľmi kvalitným displejom, ktorý je dobre čitateľný aj za zhoršených podmienok. 

Kľúčové vlastnosti setu Pieps Race

  • Set vhodný pre horskú službu, záchranárov aj priaznivcov freeride lyžovania
  • Obsahuje lavínový vyhľadávač Micro BT RACE, sondu Probe Alu Sport a teleskopickú lopatu T640 Teleskopic
  • Lavínový vyhľadávač je určený k nájdeniu osoby zasypanou lavínou
  • Navrhnutý špeciálne na závodný skialpinizmus
  • S obrovským digitálnym dosahom 50 m
  • Veľmi presné dohľadanie zasypanej osoby umožnia 3 antény
  • Funkcia MARK uľahčujúca vyhľadanie viac zasypaných osôb
  • Možnosť pripojenia k mobilnej aplikácii PIEPS APP dostupné na iOS aj Android
  • Sonda Probe Alu Sport je určená na hľadanie v lavínach
  • S jej pomocou ľahko zistíte, ako je zasypaná osoba hlboko
  • Ponúka veľmi rýchle zostavenie vďaka širokému pútku a nábehovým hranám
  • protišmykovými pásikmi umožňujúcimi pohodlné používanie aj v rukaviciach
  • Súčasťou setu Pieps Race je teleskopická lopata T640 Teleskopic
  • Jednoduché spojenie násady s listom pomocou Quick-Lock systému
  • Možnosť nastavenia dĺžky teleskopickej násady až na 72 cm
  • List s naostrenými hranami na ľahkú priestupnosť snehom

Lavínový vyhľadávač Pieps s integrovaným Bluetooth pripojením

Vyhľadávač Pieps Micro BT RACE patrí do generácie vyhľadávačov, ktoré ponúka Bluetooth. Cez to možno vyhľadávač pripojiť k mobilnej aplikácii aj PIEPS APP,  v ktorej môžete stiahnuť aktuálne Firmware či vykonať Self Check zariadenie. Prostredníctvom aplikácie je tiež možné vo vyhľadávači nastaviť čas autorevertu, zapnutie alebo vypnutie vibrácií aj spustiť tzv. Training Mode. Ten umožňuje pripojiť aj ovládať viac vyhľadávačov a simulovať tréningovú lavínu. 

Pieps Micro BT RACE je navrhnutý špeciálne na závodný skialpinizmus

Lavínový vyhľadávač Pieps je navrhnutý špeciálne na závodný skialpinizmus. Disponuje zabudovaným pohybovým čidlom, ktoré automaticky po 30 sekundách nečinnosti prepne vyhľadávač do módu vysielania sprevádzaného silným tónom. Podporuje bezdrôtovú komunikáciu s elektronickou sondou Pieps iProbe BT. Keď prístroj zapnete, okamžite sa overí jeho funkčnosť a nastavenie všetkých dôležitých prvkov, ako sú vysielacie frekvencie, antény, zosilňovače, procesory aj napájacie batérie. Vyhľadávač je vybavený aj funkciou MARK, ktorá uľahčuje vyhľadanie viac zasypaných osôb.  Jeho prevádzku umožňuje jedna AAA batéria. 

Sonda Pieps PROBE Alu Sport dokáže zistiť, ako je zasypaná osoba hlboko

Lavínová sonda Pieps PROBE Alu Sport predstavuje nenahraditeľné vybavenie pri hľadaní v lavínach. S jej pomocou ľahko zistíte, ako je zasypaná osoba hlboko. Disponuje dĺžkou 260 cm a ponúka veľmi rýchle zostavenie vďaka širokému pútku a nábehovým hranám. Sonda je vybavená väčším priemerom tubusu, ktorý zaistí pevnosť a súčasne tuhosť. Vybavená je protišmykovými pásikmi umožňujúcimi jej pohodlné používanie aj v rukaviciach. Stanice sú značené po 1 cm a jednotlivé diely sú navyše označené rôznou farbou. Na stiahnutie sondy potom slúži praktický silikónový pásik. 

Lopata Pieps T640 Teleskopic ponúka naostrené hrany

Lopatu Pieps T640 Teleskopic  ocenia predovšetkým všetci skialpinisti, rovnako tak ju možno využiť pri tvorbe bivakov. Tvorená je násadou a listom, ktoré ľahko spojíte k sebe pomocou Quick-Lock systému, bez toho aby ste si museli dávať dole rukavice. Dĺžku teleskopickej násady si pritom môžete nastaviť až na 72 cm. Rukoväť disponuje oválnym profilom zamedzujúcim preklzávaniu, zatiaľ čo list je vybavený naostrenými hranami, ktoré zaistia jednoduchú priestupnosť snehom.  Jej komfortné používanie potom umožnia protišmykové gripy na násade. Set Pieps Race je tak nenahraditeľným pomocníkom pri hľadaní osôb, ktoré zasypala lavína. 

Rozmery vyhľadávača: 
10,6 × 7,4 × 2 cm

Hmotnosť vyhľadávača: 
150 g

Dĺžka sondy:
260 cm

Hmotnosť sondy:
295 g

Dĺžka násady lopaty:
72 cm

Hmotnosť lopaty:
640 g

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
20 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,43 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka
20 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,43 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pieps Set Race. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pieps Set Race.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií