Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Pioneer DDJ-SP1 čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer DDJ-SP1 čierny
MIDI kontrolér – prenosný do USB, dodávaný softvér Serato Video, USB vstup
Kód:  PIO959k Produktové číslo:  DDJ-SP1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer DDJ-SP1 čierny

DJ kontrolér DDJ-SP1 je tenký a príjemne kompaktný panel, ktorý bol navrhnutý pre používateľov Serato DJ softvéru. Jeho veľkou prednosťou je zdvojený počet performance padov, tlačidiel a gombíkov. Ich stlačením môžete vytvárať veľa jedinečných samplov a efektov. Najviac jeho predností využijete v kombinácii s mixážnym pultom Pioneer DJM-9000SRT, pre ktorý bol koncipovaný. Pretože ale ide o MIDI kontrolér, spárovanie je možné aj s ďalšími modelmi.

Prednosti čierneho MIDI kontroléra Pioneer DDJ-SP1

  • Tenký a kompaktný MIDI kontrolér
  • Zdvojené ovládacie pady, gombíky a tlačidlá
  • Video plug-in zadarmo
  • Ideálne pre DJ Serato softvér a mixážny pult Pioneer DJM-9000SRT
  • Pestrá paleta funkcií
  • Veľká rozmanitosť zvukových efektov
  • Integrovaný USB vstup

Pestrá paleta funkcií

Na kontroléri DDJ-SP1 máte k dispozícii 16 padov pre 7 rôznych funkcií. Medzi ne patrí Hot Loop, Auto Loop, Manual Loop, Hot Cue, Roll, Slicer a Sampler. Využite výborné vlastnosti jednotlivých padov, keď každý z nich môže byť nastavený ako Hot Cue bod a modré podsvietenie bude indikovať stav pre okamžitú spätnú grafickú väzbu. Medzi ďalšie funkcie kontroléra patrí tiež Slip Mode, ktorá dovoľuje nepretržité prehrávanie na pozadí a to aj vtedy, ak sú súčasne aktívne slučky a Hot Cues. Volume Slider je prakticky umiestnený priamo medzi performance pady, čo oceníte práve keď budete potrebovať šikovne zmeniť hlasitosť a zároveň stále ovládať pady.

S DDJ-SP1 video plugin navyše

Všetky integrované gombíky a tlačidlá sú optimalizované pre softvér DJ Serato a tiež pre operácie izotopov effects. Iste vás teda poteší, že balenie kontroléra Pioneer DDJ-SP1 obsahuje možnosť zadarmo si stiahnuť Serato Video plug-in. Ten je kompatibilný ako so Serato Scratch DJ, tak aj s Scratch Live a ITCH. Vďaka tejto možnosti bude vkladanie videa, efektov a obrazových hudobných súborov veľmi jednoduchou záležitosťou.

Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer DDJ-SP1 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DDJ-SP1 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-SP1 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-SP1 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer DDJ-SP1 fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií