PET MPLA318265

PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF30 + Piz Buin After Sun Tan Intensifying

Zobraziť katalóg
PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF30 + Piz Buin After Sun Tan Intensifying
5 2 hodnotení
Kozmetická sada – na opaľovanie obsahuje: Telový sprej pre citlivú pleť 200ml + Mlieko po opaľovaní 200ml - 10,30 €/100 ml
Kód:  XXKSOP0258 Produktové číslo:  8594035938046 Stránky výrobcu
PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF30 + Piz Buin After Sun Tan Intensifying Predaj skončil

PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF30 + Piz Buin After Sun Tan Intensifying

Súprava PIZ BUIN obsahuje telový sprej pre citlivú pleť Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF 30 a mlieko po opaľovaní Piz Buin After Sun Tan Intensifying Moisturising Lotion. Kozmetika Piz Buin sa dokonale stará o pleť po náročnom pobyte na slnku, zaisťuje stabilitu opálenia a predchádza lúpaniu kože. Doprajte svojej pleti kvalitnú starostlivosť pre jej zdravie a krásu!

Súprava obsahuje:
1× telový sprej pre citlivú pleť 200 ml
1× mlieko po opaľovaní 200 ml

Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF 30 – telový sprej pre citlivú pleť (200 ml)

Sprej na opaľovanie PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Spray s ochranným faktorom 30 je špeciálne vyvinutý v spolupráci s dermatológmi pre osoby s pokožkou citlivou na slnko. Poskytuje okamžitú a účinnú ochranu pred UVA a UVB žiarením, chráni pokožku pred spálením a napomáha predchádzať slnečnej alergii. Pleť hydratuje, dodáva jej vláčnosť a zabraňuje jej nadmernému vysušovaniu a lúpaniu. Jeho ľahká konzistencia sa ľahko aplikuje, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva biele stopy ani mastný film. Vodoodolné zloženie prípravku ochráni vašu pleť pred slnkom aj pri plávaní a kúpaní. S týmto jedinečným sprejom si užijete opaľovanie bez obáv!

Aktívne látky:

  • rastlinný extrakt Feverfew PFE™ vyniká svojimi silnými antioxidačnými účinkami, zmierňuje sčervenanie pokožky, opravuje kožné bunky poškodené UV žiarením a posilňuje ich odolnosť
  • unikátny komplex CALMANELLE posilňuje odolnosť pokožky pred slnečnými lúčmi a zabraňuje jej podráždeniu

Účinky:
Výsledkom aplikácie spreja na opaľovanie je dokonale chránená pokožka, prirodzene a krásne opálená, jemná a hladká, nádherne hydratovaná, pružná a vláčna.

Použitie:
Opaľovací sprej pred použitím pretrepte a naneste rovnomerne 20 minút pred zahájením slnenia na pokožku. Nestriekajte priamo do tváre, ale naneste prípravok do dlaní a potom rozotrite na tvár. Podľa potreby najmä po dlhšom kúpaní alebo osušení uterákom prípravok opakovane aplikujte.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre citlivú pokožku.

Zloženie:
Aqua, Etylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Octocrylene, Glycerin, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Pentylene Glycol, Acrylates Copolymer, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Parfum.

After Sun Tan Intensifying Moisturising L – mlieko po opaľovaní (200 ml)

Mlieko po opaľovaní Piz Buin After Sun Tan Intensifying Moisturising Lotion predstavuje vynikajúcu voľbu pri starostlivosti o pokožku po opaľovaní. Vďaka výťažkom aloe vera upokojuje pleť podráždenú po opaľovaní a poskytuje jej dlhotrvajúcu hydratáciu, takže prirodzená rovnováha vašej pokožky sa ľahko obnoví. Navyše obsiahnutý Tanimel zvyšuje prirodzenú produkciu melanínu, čím zaisťuje rýchlejšie a intenzívnejšie opálenie. Rozmaznávajte svoju pokožku pre jej zdravý, svieži a krásny vzhľad!

Aktívne látky:

  • Výťažok z aloe vera a bisabol – upokojujú slnkom podráždenú pokožku
  • Tanimel – zvyšuje prirodzenú produkciu melanínu, zaisťuje intenzívnejšiu opálenie
  • Vitamín E a B5 – predchádza predčasnému starnutiu pokožky

Účinky:

  • Poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu
  • Predchádza lúpaniu pokožky
  • Zintenzívňuje prirodzené opálenie až o 33 %
  • Revitalizuje pokožku po slnení
  • Bojuje proti začervenaniu, podráždeniu aj vysušovaniu pleti
  • Ľahká textúra – ľahko sa nanáša, rýchlo sa vstrebáva, neobsahuje oleje

Použitie:
Aplikujte po opaľovaní v tenkej vrstve na celé telo alebo na potrebné partie tela.

Zloženie:
[PR-013061], Aqua, Butylene Glycol, Etylhexyl Stearate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Stearyl Dimethicone, Panthenol, Cyclohexasiloxane, Ononis Spinosa Root Extract, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!
Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Mlieko Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ produktu

Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Mlieko Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF30 + Piz Buin After Sun Tan Intensifying Moisturising L.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií